Back to Question Center
0

Top Tips Saka Semalt On Cara Nyisipake Pop-Ups lan Ads On Android

1 answers:

Njupuk nyisihaken iklan lan pop-ups sing ngganggu pengalaman browsing, nalika nggunakake piranti Android, ora mung nyimpen piranti kanthi aman nanging uga mbantu nyimpen data. Iklan, pop-up, lan iklan standar ora mung sibuk nanging bisa uga mengaruhi keamanan gadget Android sampeyan. Minangka pangguna Android, sampeyan ora pengin mbayar dolanan ekstra ngundhuh iklan pop-up lan iklan ngganggu.

Ing industri marketing modern, spammers lan peretas nggunakake iklan kanggo nyelinake menyang pangguna pungkasan gadget Android. Nggunakake internet umum ndadekake bebaya sing penting kanggo keamanan online lan nggawe sampeyan gampang diganggu karo peretas. Sawetara teknik wis diterusake kanggo mbantu pengguna Android mblokir pop-ups sing ngganggu kanthi nyata.

Mblokir iklan ngganggu lan pop-up saka browser iku salah siji saka tugas paling gampang sampeyan tau dieksekusi online. Nglindhungi kapercayan sampeyan saka diinstal dening scammers iku penting banget nalika nerangake browsing.

Punika papat tips sing diwenehake dening Igor Gamanenko, ahli terkemuka saka Semalt , sing bakal mbantu sampeyan duwe pengalaman gedhe nalika nelusur kaca situs web gedhe nggunakake gadget Android sampeyan.

Gunakake browser Chrome kanggo mblokir iklan

Sawetara pitakonan wis diwiwiti babagan pemblokiran pop-up ing browser Chrome. Mblokir iklan pop-up sing muncul ing browser Chrome sampeyan prasaja banget. Bukak krom panjenengan lan klik titik telu sing ditampilake ing sudhut kiwa ndhuwur browser sampeyan. Pilih lambang 'Setelan' lan mbukak lambang 'Setelan Site'.

Gulung mudhun setelan browser sampeyan kanggo 'Pop-ups' tombol..Pilih 'Block pop-ups ads' kanggo nyegah adverts standar saka jeopardizing karo pengalaman browsing Panjenengan.

Ngundhuh lan nginstal browser Ad-blocker gratis

Minangka pangguna Android, ora supaya iklan pop-up nimbulake riwayat telusuran. Bukak Google Play Store gadget lan ngetik 'browser Ad-blocker gratis.' Ngundhuh ad-blocker gratis lan nginstal. Nomer klien sing akeh migunakake androids seneng nggunakake Ad-blocker minangka diblokir kanggo mblokir pop-up kanthi manual.

Gunakake Opera Browser kanggo mblokir iklan ngganggu

Apa sampeyan pangguna Android digunakake kanggo mblokir iklan pop-up. Mblokir iklan standar lan acara yaiku tugas apa-dadi-dhewe sing bisa dieksplisi kanthi efisien nggunakake gadget Android sampeyan. Bukak toko muter Google gadget lan download aplikasi kasebut.

Nginstal lan mbukak browser opera gratis kanggo mblokir iklan ngganggu saka nggowo pengaruh pengalaman browsing online. Bukak setelan browser opera lan klik pop-up. Klik 'Blokir pop-up iklan' lambang kanggo nyegah iklan iklan saka ngganggu rencana browsing.

Gunakake mode saver data Android

Minangka pangguna android, sampeyan ora pengin nggunakake data ekstra kanggo ngundhuh iklan lan acara marketing. Penghemat data nawakake kedhaftar Android minangka pengalaman browsing paling apik minangka iklan ngganggu, lan rencana pemasaran ora bisa diunggah ing Gadget. Nanging, sampeyan bisa mateni panyimpenan data yen sampeyan nemokake animasi lan kaca web sing penting.

Kanggo ngaktifake mode ngirit data, bukak telusur lan klik telu titik ing pojok sisih ndhuwur. Pilih setelan browser lan pilih lambang penghemat data. Setel ing mode saver kanggo mblokir iklan ngganggu saka mbebayani karo pengalaman online.

Ing sawetara sasi kepungkur, pitakonan babagan carane mblokir iklan pop-up wis ngetokake headline ing saperangan. Aja ngalangi iklan njelajah online nalika nggunakake gadget Android sampeyan. Nglakoni tips sing disorot ndhuwur kanggo entuk kabeh pengalaman browsing efisien.

November 29, 2017
Top Tips Saka Semalt On Cara Nyisipake Pop-Ups lan Ads On Android
Reply