Back to Question Center
0

Tips Migunani Lan Trik Saka Semalt On Cara Ngilangi Crawler lan Spam Saka Website Sampeyan

1 answers:

Uga dikenal minangka spamdexing, bombing referrer minangka tren saiki ing marketing digital sektor sing bakal ambruk Panjenengan WordPress situs web kurang saka minggu. Ing sawetara sasi kepungkur, kasus crawler web lan spam referrer spam sing ngganggu situs web e-commerce wis dilapurake, posing bahaya gedhe ing situs nalika tahap awal pembangunan.

Bubar, kita wis ngluncurake situs web fotografi fokus ing bayi lan bocah-bocah. Minangka situs web anyar, kita konsentrasi kanggo ngembangake situs web kita nanging lali kanggo mblokir crawler saka ngindeks situs. Sayange, spam hantu referrer lan spam crawler weruh kesempatan kanggo eksploitasi. Kita miwiti nampi referal sing asalé saka situs porno.

Minangka webmaster, sampeyan ora pengin nggoleki dhewe sing dikorupsi dening pitunjuk ala. Crawler referrer spam dianggo kanggo ngirim pranala angkoro lan nyopir lalu lintas palsu menyang situs web sing nembe dikembangake. Ing mangsa sing lawas, sampeyan bakal ngeklik pranala kanthi maksud ngenali lokasi sing paling akeh saka lalu lintas. Iki carane spammers entuk dolar. Punika trik lan tips dening Jack Miller, Semalt Customer Success Manager Senior, sing bakal mbantu ngilangi crawlers lan spam saka situs web sampeyan.

Apa sampeyan kudu ngerti babagan referer spam

Spammers pendekatan kanggo situs web pemilik lan online pasar wis ganti minangka wektu dadi dening. Saiki, spammers nggawe panjalukan otomatis menyang pamilik situs web lan ninggalake URL palsu sing ngarahake situs web menyang situs web angkoro. Penyerang trik pemasar online kanggo ngeklik pranala otomatis metu saka penasaran..Sawise ngeklik pranala, spammers nggoleki awis nyata, diarani minangka ragad iklan.

Spektakuler referrer crawler dianggo ing spiking lalu lintas palsu ing situs web sampeyan. Wektu sing dijupuk dening kunjungan palsu bakal nggawa tingkat bouncing dhuwur lan durasi sesi minimal, faktor kritis sing ndadekake kalkulus ndadeake kunci tembung kunci sing bisa diabaikan. Spammers njupuk keuntungan saka spam spam ngobong sing kode otomatis mbajak kode analytics Google lan mungkasi nggawe data.

Trik carane mbusak crawler lan spam saka analytics

Nggunakake GM Block Bots kanggo mblokir spam referrer

Apa sampeyan webmaster manggih spam referer spam ing analytics sampeyan? Ora perlu panik. GM Block Bots minangka salah sawijining plugins WordPress paling apik sing bisa ngilangi crawlers lan spam kayata best-seo-solutions.com lan blackhatworth.com saka Google Analytics. Kanggo mbusak spam referrer nggunakake plugin WordPress, ngunggah versi GM Block Bot paling anyar ing situs web sampeyan, banjur aktifake.

Nggunakake file .htaccess kanggo mblokir spam referrer

Minangka webmaster, sampeyan bisa kanthi gampang nyegah lan ngilangi spam referrer nggunakake file .htaccess. Berkas konfigurasi iki digunakake kanggo mblokir URL jahat saka ngrujuk menyang situs web WordPress sampeyan. Mung nambah kode kui menyang file .htaccess kanggo mblokir referrer crawler saka skewing karo cathetan kampanye panjenengan.

Apa sampeyan kudu ngerti babagan referrer hantu

Minangka dibandhingake karo spam referrer crawler, spam referrer spam bisa dikalahake kanthi ngatur saringan kanggo mblokir URL spam. Nggawe lan nggunakake jeneng host sing bener kanggo mblokir URL ora sah saka nyedhiyakake data menyang akun sampeyan.

Sawise blocking bot, referer spam, lan lalu lintas sing ora dikepengini saka referring menyang situs web sampeyan ngarepake ngalami drastis ing lalu lintas situs web sampeyan. Nanging, tingkat bouncing sampeyan bakal njupuk lan nemu periode suwene sesi dhuwur. Dadi waspada lan aktif ngilangi crawlers lan spam saka skewing karo laporan Google Analytics Panjenengan.

November 29, 2017
Tips Migunani Lan Trik Saka Semalt On Cara Ngilangi Crawler lan Spam Saka Website Sampeyan
Reply