Back to Question Center
0

Tip Saka Semalt: Nggunakake File .htaccess Ing Google Analytics

1 answers:

Kanggo sawetara sasi, spam analytics Google analytics dadi topik diskusi ing industri digital marketing . Mblokir lan ngilangi spam crawler lan hantu saka laporan GA ora bisa diabaikan. Nggoleki, nampa lan nganalisa laporan sing resik lan akurat njaluk website WordPress sampeyan ing trek lan rangking dhuwur ing algoritma.

Minangka webmaster, pentinge nindakake riset lan mangerteni carane spam ngubungake menyang situs web iku penting banget. Minangka ditrapake kanggo blocking Google Analytics referral spam part 1, reresik munggah loro spam spam ngubungake lan spam ngubungake crawler kudu dieksekusi beda. Miturut spesialis marketing, spam hantu ngubungake sampeyan ngganti data GA liwat panggunaan server eksternal. Ing sisih liyane, crawler spam langsung ngakses situs web panjenengan. Kanggo mbusak spam saka analytics, nimbang nglakokake trik ing ngisor iki sing ditawakake Jack Miller, Semalt Customer Customer Success Manager

Ngilangake spam spam referrals nggunakake anggepan khusus .htacess

Ngilangi spam spam referrals nganggo pertimbangan khusus .htaccess yaiku tugas apa-sampeyan dhewe sing bisa dieksekusi langsung nggunakake mesin lokal. Cara iki menehi webmaster kesempatan kanggo nggunakake WP htaccess editor lan kontrol WP htaccess.

WordPress ndadekake aman saka crawler lan hantu spam luwih gampang liwat nggunakake plugin. Nanging, peretasake yen sampeyan ora kudu mlebu menyang situs WordPress sampeyan langsung nglakokake file .htacess lan mbusak spam saka analytics nalika nggunakake plugin. Yen sampeyan ngelingi sampeyan ora duwe file .htacess ing WordPress, navigasi menyang 'Setelan' situs web lan milih ing 'Permalinks.' Tunyuk lambang 'Simpen Owahi' kanggo nglakokne direktori lan mbusak spam saka Analytics kanthi sukses..

Nggunakake cara .htacess kanggo mbusak spam saka analytics

Nggunakake file .htaccess kanggo mbusak lan mbusak spam saka Google Analytics sampeyan uga gampang banget lan gampang. Teknik iki kerjane paling apik kanggo mblokir spam crawler saka ngakses situs web sampeyan. Kanggo ngakses file konfigurasi .htaccess ing situs sampeyan, navigasi ing domain root server situs web sampeyan. Punika minangka panuntun prosedural sing bakal mbantu mblokir spam ngubungake saka laporan analytics kanthi nggunakake file konfigurasi .htacess.

  • A) Navigasi domain ROOT server situs web sampeyan kanggo nemokake file .htaccess. Simpen file menyang direktori lan generate salinan liyane kanggo nggawe solusi serep.
  • B) Nganyarake file sampeyan menyang sumber paling anyar ing ngendi spam diarani saka. Miwiti proses pengecualian spam lan tambah 'RewriteCond' ing pituduh asli sampeyan.
  • C) Sawise yakin yen pengecualian iki dieksekusi kanthi sukses, nyalin versi sing wis diubah lan timpa ing server situs web panjenengan. Ing sawetara kasus, situs web sampeyan bisa gagal mbukak. Ora perlu kuwatir. Re-upload salinan asli kanggo mulihake versi sadurungé.

Apa sampeyan ora kudu ngowahi file hhh.

Minangka webmaster, sampeyan bakal digodha kanggo ngganti file WordPress .htacess kanggo ketemu karo kabutuhan lan spesifikasi sampeyan ing wektu nyata. Nanging, sampeyan bisa nggunakake file konfigurasi kanggo mblokir sawetara alamat IP saka ngakses situs sampeyan. Iki trick liya sing digunakake dening webmaster kanggo mbusak spam saka analytics kanthi gampang. Sawise ngblokir alamat IP sawetara utawa siji, pengunjung nyoba ngakses situs web sampeyan nggunakake alamat sing tansah nemokke kasalahan.

Ngatur situs web sing kena pengaruh crawler lan hantu spam bisa dadi tugas tiredome. Nanging, sampeyan ora kudu panik yen sampeyan nemokake referer spam ing laporan Google Analytics. Nglakokne cara sing dibahas ing ndhuwur kanggo mbusak spam saka analytics kanthi irit.

November 29, 2017
Tip Saka Semalt: Nggunakake File .htaccess Ing Google Analytics
Reply