Back to Question Center
0

Tip Saka Semalat Kanggo Cara Nyaring Out Referral Saka Situs Panjenengan

1 answers:

Nglayani situs web bisa nyenengake banget amarga menehi kesempatan sing apik kanggo tuwuh bisnis online. Iku uga menehi sampeyan kesempatan kanggo nggawe kesempatan anyar ing lapangan bisnis. Sayange, sawetara spammers bakal nyoba ngrusak bisnis online tanpa alasan. Max Bell, ing Semalt Customer Success Manager, nerangake yen para cybercriminator bisa nglakoni supaya bisa nggawe hambatan pangguna situs web lan spammers rujukan ora ana sing ora liya. Iku antarane penipu online sing nggawe kekacoan online, lan yen sampeyan ora ngerteni cukup, bisa ngrusak kabeh rencana sampeyan. Yen sampeyan mriksa akun analytics Google lan mangerteni manawa ana akeh referensi saka situs web sing ora dingerteni server sampeyan, ana kemungkinan sing ngarahake referral situs sampeyan lan sampeyan kudu njupuk langkah cepet kanggo mblokir.

Nentokake lalu lintas spam

Kanggo bisa nglindhungi situs web kasebut, sampeyan kudu ngenali dhisik. Traffik palsu iku pitunjuk palsu sing asal saka situs domain lan nyoba ndhelikake jeneng panganggo asli. Para referral nyasab, lan yen sampeyan gagal sok dong mirsani kasebut, bisa nyebabake kerugian gedhe. Sawise ngenali babagan, sampeyan bisa nggawe strategi kanggo mblokir. Sawetara cara paling apik kanggo mblokir referensi darodar kalebu:

Migunakake filter Google Analytics

Nggawe filter ing akun analytics Google sing bakal mbantu ningkatake nilai lalu lintas sampeyan. Iki bakal mbantu sampeyan ngilangi pitunjuk sing ora dikepengini, lan sampeyan mung ditinggalake karo apa sing sampeyan butuhake. Sampeyan bakal duwe kode unik sing bakal dilebokake ing akun analytics Google saéngga sampeyan nyegah spammers saka nggayuh situs web, lan sampeyan bisa njupuk menyang situs kasebut. Filter-filter analytics Google nawakake akeh cara kanggo mblokir referensi lalu lintas darasis, nanging kerugian utama metode iki yaiku ora bisa digunakake ing pirang-pirang situs sacara bebarengan.

Mblokir alamat IP-nya

Mblokir alamat IP darodar iku gampang. Iki bakal nggawe manawa spammers ditolak akses menyang situs web sing nggawe hard kanggo ngirim referensi sing ora dingerteni.

Simpen dhaptar pengecualian

Priksa manawa sampeyan wis nyimpen dhaftar pengecualian analytics Google. Iki bakal nggawe sampeyan bisa miwiti nglangsungake operasi situs web sampeyan kanthi tentrem. Google bakal nyedhiyakake dhaptar perkara kanggo ngilangi lan mblokir alamat IP kasebut. Cara paling gampang kanggo nyelehake plug-in ing situs web sampeyan kanggo mesthekake yen aman lan dilindhungi.

Kebeneran spam ngubungake bisa dadi tantangan gedhe considering macem-macem kegiatan e-commerce saben dina. Sampeyan kudu mesthekake yen situs web sampeyan tansah mlaku kanthi lancar kanggo nggedhekake produktivitas, nanging bot-bot kasebut ora bakal nglilani sampeyan. Luwih abot nalika sampeyan ora ngerti carane nemtokake lan apa sing kudu dilakoni kanggo mblokir. Petunjuk kasebut ing ndhuwur bakal mbantu sampeyan njaga situs web sampeyan kanthi bebas saka spammers, lan sampeyan bisa kanthi gampang nyaring wong-wong mau supaya ora ngunjungi situs web domain sampeyan. Tetep cetha lan wedi!

November 29, 2017
Tip Saka Semalat Kanggo Cara Nyaring Out Referral Saka Situs Panjenengan
Reply