Back to Question Center
0

Teks lan Undhuh Undhaké kadhaptar: Apa Padha Nambah Panjenengan SEO? - Pakar Semalt, Natalia Khachaturyan menehi Jawaban

1 answers:

Teks lan pranala sing disenengi mbentuk isi kanggo situs web sampeyan sing meh kabeh utawa ora bisa dideleng ing wong sing ngunggah kaca. Kanggo wong-wong sing nggawa topi ireng SEO, tèks sing didhelikaké minangka cara sing paling pedoman panganggo web ngremehake. Nanging, isi iki bisa ditemokake dening komputer, lan dadi bagean saka tembung kunci kanggo indeksasi. Tèks sing ditemokaké nipu mesin telusur kanggo pangkat informasi situs web sing ora bisa dadi bagéan saka isi kaca web sing katon.

Sawise nganyari anyar ing algoritma panelusuran, Google saiki bisa ndeteksi teks sing didhelikake. Situs web sampeyan nganggo resiko nampa paukuman saka peringkat mesin telusuran. Ing kasus abot, sawetara taktik spam tembung kunci bisa nyebabake total deindexation saka database mesin telusuran. Strategi Konten Semalt , Natalia Khachaturyan, ngelingake yen ing jaman kepungkur, sawetara situs web bisa pangkat dhuwur nggunakake taktik iki nanging ora maneh.

Teks sing Didhelikake

Cara deceptive iki bisa kalebu isi pangguna ing kaca web kanthi wujud sing ora katon. Kanggo wong sing nggarap Optimasi Search Engine, teks sing didhelik bisa maneh ngewangi situs web apa wae kanggo pangkat kaya sing gampang dideteksi. Ora duwe impact ing peringkat situs web kaya sadurunge. kalebu isi sing didhelikake, bisa ditampilake manawa sampeyan bisa nyalin lan nempel ing papan liya kanggo ngurutake.

Ana pirang-pirang teknik sing bisa digunakake wong kanggo ndhelikake teks ing kaca web. Kaping pisanan, sawetara wong bisa nggunakake teks sing padha karo werna ing latar mburi. Akibaté, informasi iki ora katon kanggo wong sing ndeleng kaca web kasebut. Wong liya nggunakake font cilik ing dhaerah situs web sing ana spanduk utawa informasi tambahan. Nyisipake data kanthi kode utawa obyek uga bisa nggawe teks website minangka didhelikake.

Pranala Njaba

Pranala tersembunyi kedadeyane minangka teks sing didhelikake, kajaba ana permalink ing wong-wong mau. Akibaté, pangguna situs web bisa nemu wilayah kanthi tautan kang bisa diklik sing ora jelas utawa katon. Pranala-pranala sing diselehake ora minangka kinerja SEO situs web. Linkage ora ngijini link jus kanggo nambah wewenang kanggo domain. Kajaba iku, situs bisa nandhang paukuman peringkat nalika crawler web search engine ndeteksi banget akeh pranala sing didhelikake.

Kesimpulan

Kanggo situs web kayata situs e-commerce kanggo nindakake kanthi apik ing peringkat, kudu kalebu isi sing katon, tinimbang sing ora katon. Kabeh teks sing ana ing kaca web sampeyan kudu katon ing pangguna. Sampeyan uga kudu bisa kanggo kabeh pranala katon. Kanggo mriksa isi sing didhelikake ing kaca web, sampeyan bisa nyorot kabeh liwat ctrl + Fungsi utawa nggunakake kursor. Ing salawasé manawa padhang nduweni werna sing padha karo latar mburi, pencet ctrl + C lan nempelake isi isi perangkat lunak pangolahan kanthi nggunakake opsi templat mung teks. Sampeyan banjur bisa ngurutake isi kasebut uga pranala sing didhelikake sing nuduhake minangka permalinks.

November 29, 2017
Teks lan Undhuh Undhaké kadhaptar: Apa Padha Nambah Panjenengan SEO? - Pakar Semalt, Natalia Khachaturyan menehi Jawaban
Reply