Back to Question Center
0

Teks lan Undhaké kadhaptar: Pros And Cons - Tips Prasaja Miturut Semapan Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Nalika nindakake SEO, ana sawetara taktik gawe piala sing bisa nlacak algoritma search engine kanggo rangking. Contone, teks lan pranala sing didhelikake mbentuk basis kanggo sawetara marketing content trik nglakoni fungsi iki. Ana akeh cara kanggo ndhelikake teks ing kaca web. Sawetara taktik iki kalebu ing teks iki dening Strategi Kontèn saka Semalt , Natalia Khachaturyan:

  • Nggunakake werna teks sing meh padha karo werna latar situs web,
  • Nggolek teks ing gambar utawa video,
  • Nyetel sawetara ukuran font sing cilik banget,
  • Nggunakake CSS kanggo posisi teks mati layar,
  • Ndhelik permalink, umpamane, kanthi nempatake karakter.

Ing kasus kasebut, taktik kasebut bisa uga melu nempatake akeh isi kanthi cara sing ora katon kanggo pengunjung manungsa. Menapa malih, link wonten ing tandha wacan minangka koma asring tetep didhelikake utawa ora katon.

Ndeteksi isi sing didhelikake

Isi sing disengaja asring ana ing pirang-pirang cara. Ing kabeh cara iki, teks iki kasedhiya kanggo mesin nanging ora katon kanggo pengunjung manungsa. Ctrl prasaja Fungsi sing bisa nyorot kabeh konten ing situs web. Sawetara agensi SEO kupluk ireng uga bisa nggunakake warna sorotan sing padha karo latar mburi..Ing kasus kasebut, sampeyan kudu nyalin lan nempelake kabeh kaca web menyang editor teks liyane, kanthi nggunakake pilihan pastel standar. Taktik iki bisa mbantu njlentrehake kabeh isi sing didhelikake ing situs web. Pranala bisa teka ing ngendi padha katon minangka permalinks ing situs web kabeh.

Alasan kanggo isi sing didelikake

Wong nggunakake isi sing didhelikake kanggo macem-macem alasan. Ide sing paling umum ing ndhelikake isi ing kaca web iku peringkat. Wong ndhelikake tembung kunci ekstra ing isi sing didhelikake kanggo nyoba lan trick algoritma dadi peringkat situs web sampeyan dhisik. Menapa malih, tembung kunci punika topi ireng SEO taktik ingkang migunani sanget saking panggunaan konten sing didhelikake. Nampilake banget tembung kunci ing kaca web ndadékaké kanggo nolak relevansi isi lan uga ngreksa situs web.

Carane nggawe konten ing situs web sampeyan katon?

Isi sing disenengi bisa nyebabake penalisa situs web saka Google SERPs. Ing kasus kasebut, isi sing didhelikake mbantu wong-wong menehi bebaya babagan deindexation situs web. Iku penting kanggo nggawe konten sampeyan katon. Sawetara cara kanggo nambah visibilitas isi sampeyan kalebu:

  • JavaScript: Sampeyan bisa nulis JavaScript ing tag. Penting kanggo nggawe konten iki bisa katon dening kabeh wong, utamane kedhaftar sing ora duwe JavaScript aktif ing browser.
  • Images: Teks deskriptif bisa kasedhiya ing alt atribut. Sampeyan uga penting kanggo nyisipake caption sing bisa dibaca manungsa lan uga deskripsi teks kanggo saben gambar.
  • Video: Video uga mbentuk isi sing bisa kasedhiya kanggo indeksasi. Sampeyan bisa nyalin video utawa nyakup teks deskriptif ing video ing HTML.

Kesimpulan

Ana akeh cara kanggo isi sing bisa didelok bisa ngrusak upaya SEO. Contone, sawetara metode SEO kupluk ireng bisa nggunakake teks rahasia kanggo ndhelikake maksud tembung kunci sing apik. Ing kasus liyane, wong bisa nggunakake isi sing didhelikake lan nutupi akeh pranala menyang domain sing beda-beda. Artikel iki bisa mbantu ndeteksi isi sing didelik ing kaca web.

November 29, 2017
Teks lan Undhaké kadhaptar: Pros And Cons - Tips Prasaja Miturut Semapan Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply