Back to Question Center
0

Teka Smettere Di Spam Di Riferimento - Suggerimenti Semplici Da Semalt

1 answers:

Sampeyan bisa ngundhuh lan nyatakake babagan spam ing WordPress, kalebu spam lan spam, minangka spam referrer. Spam dianggep ora gampang kanggo nyedhiyani pesen babagan kunjungan menyang Google Analyst. Sono fastidiosi e difficili da bloccare. Nanging, Alexander Peresunko, ing manajer ing sukses ing klien Semalat wis teka-teki masalah.

Sampeyan ora ngandhut spam kaya mengkene sing ora nggunakake dhuwit kanthi nggunakake soko sampeyan ing htaccess triple file. Yen spam diarani spam. Kira-kira nyatakake yen sampeyan ngilangi spam lan nglakoni kesalahan kanthi gampang kanggo nggunakake spam nggunakake akses menyang WordPress. Sampeyan ora bisa ngupayakake sampeyan kanthi nggunakake Spam Ghost Referral.

Sampeyan uga duwe spam nalika sampeyan wis ndeleng kanthi otomatis ing Google Analytics kalebu ing piranti supaya sampeyan bisa nyedhiyani akun umum. Possono bakal mbebayani kanggo WordPress, supaya sampeyan bisa ngatasi masalah iki. Kula nyuwun pangapunten kangge nampi spam lan spam Kula gadhah kabar ingkang sae kangge ngertos babagan web frustasi kangge nggatosaken Google Analytics. Ora ana prekara sing ora ditemtokaké kanggo nyatakaké standar ing Nginx non riescono.

Gli spam diinfeksi Ghost non accedono alle informazioni di accesso sul komputer e pertanto ing pangarsa prabédan ing meno datang utente. Aku ora bisa ndeleng ing panggonan liya lan ora bisa ndeleng pengalaman visual ing wektu, ngakses komputer. Nggunakake Manajemen GA Manajemen, bisa menehi referensi kanggo nggoleki informasi babagan Google Analytics kanggo ngidini sampeyan ngidini sampeyan ngidini sampeyan nggoleki informasi sing dikarepake nalika ndeleng informasi babagan kesalahan lan kesalahan.

Mulane, sampeyan bakal nggunakake sampeyan kanthi manual kanggo ngatasi masalah sukses. Sampeyan ora bisa nandhingi manawa bisa nyerang spam lan uga ora nyadari yen sampeyan wis duwe dhuwit. Google Analytics ora bisa nggunakake cara gampang kanggo nggampangake nggawe fantasi kanthi luwih gampang. Nggunakake file sing dikembangaké lan ngidini sampeyan nggoleki informasi sing dikepengini karo Google Analytics. Yen sampeyan nggunakake Google Analytics ing akun kasebut, pilih Ghost® kanggo ngrampungake proses panggunaan, supaya sampeyan bisa ngowahi akun kasebut kanthi teliti.

Sampeyan bisa ngundhuh situs web iki kanggo nerangake bab Roh ing Ghost. Puoi visitare Darodar love Italy.Co, priceg.com, blackhatworth.com e hulfingtonpost.com per trovare un recente esempio del problema e esercitare il metodo presentato per risolverlo. Yen sampeyan nggunakake Google Analytics akun, sampeyan kudu ngupayakake manawa sampeyan ngatur informasi. Alcune persone wis dianggep minangka anggota ing Semalt sing ngalang-alangi spam spam diarani minangka aplikasi sing paling akèh tinimbang jumlah sing ora ana ing résiko sing ana ing situs web crawler.

Iki entri iki dikirim ing komputer pribadi sakdurungé ing komputer. Ora ngidini situs web WordPress kanggo prodhuk lan laporan ing Google Analytics supaya bisa ngasilake fantasi. Geguritan banget lan gampang digarap!

November 29, 2017
Teka Smettere Di Spam Di Riferimento - Suggerimenti Semplici Da Semalt
Reply