Back to Question Center
0

Struktur Dokumentasi Web Kanthi Khachaturyan Nataliya, Ahli Semalt

1 answers:

HTML nggunakake sawetara level tag judhul. Ing bab iki, sampeyan kudu ngelingi yen luwih dhuwur nomer judhul, tegese luwih gedhe. Tag judhul penting banget kanggo kabeh dokumen web lan mbantu struktur isi kanthi cara sing luwih apik. Kanthi nggunakake tag judhul, sampeyan bisa kanthi gampang mbedakake konten lan bisa dibagi dadi kategori beda. Uga, judhul penting lan menehi tampilan luwih profesional lan nyenengake, lan teks tag judhul kudu kandel lan gedhe. Tag HTML H1-H6 ditetepake minangka judhul artikel utawa dokumen web liyane. Sampeyan kudu ngelingi manawa iki minangka judhul sing penting kanggo kabeh dokumen web lan dadi judhul pungkasan sing paling penting tinimbang tag judhul liyane ing dokumen web.

Khachaturyan Nataliya Semalt Strategi Konten, nerangake yèn unsur HTML h1 bisa digunakake minangka judhul utama, diiringi tag judhul h2, h3, h4, h5, lan h6. H1 yaiku siji sing paling wicaksana; kudu ditulis ing hurup paling gedhe, dene h6 minangka judhul sing paling cilik sing ditulis ing font sing paling penting. Sampeyan ora kudu bingung dhewe lan mandheg mikir babagan tag judhul. Iku ora pilihan nanging kabutuhan lan mbantu sampeyan nggolongake isi web kanthi cara sing luwih apik. Sampeyan uga kudu ngelingake yen tag judule teka kanthi maneka warna atribut lan mbantu sampeyan menehi isi sing luwih apik lan profesional. Google, Bing, lan Yahoo ngindeks isi lan dokumen web kanthi tag judhul kanthi gampang lan nyaman. Ing tembung liyané, kita bisa nyathet menawa judul-judul kasebut digunakake kanthi struktur dokumen web.

Carane nggunakake unsur HTML H1-H6 kanthi bener?

Kejabi penting saka web designing point of view, tag judhul mbantu nambah peringkat situs web sampeyan. Ingkang sepisanan sampeyan kudu ngerti apa tujuane nggunakake tag judhul lan ngapa sampeyan kudu nggolongake artikel sampeyan karo macem-macem bagean. Ora diraguhi, konten kasebut menehi tampilan pangguna sing gampang, lan isi bakal diwenehi dening akeh wong kanthi gampang. H1 yaiku tag judhul sing paling penting lan kudu digunakake ing kabeh artikel sing diterbitake ing situs web panjenengan.

Iku penting kanggo nggunakake tembung kunci sing relevan ing tags judhul, lan liyane sampeyan kudu menehi pilihan kanggo tembung kunci lan phrases kanggo ngedongkrak SEO sampeyan. Priksa manawa sampeyan nyakup kunci utaman ing judhul h1, lan fokus sampeyan kudu nggunakake, tembung kunci, lan kata kunci tertier ing h2 kanggo h6 tag judhul. Ora perlu nganggo tembung kunci utama maneh ing kabeh headings sampeyan. Kabeh praktik sing apik kanggo nambah SEO sampeyan bakal mbantu ningkatake pangkat situs web sampeyan ing asil panelusuran .

November 29, 2017
Struktur Dokumentasi Web Kanthi Khachaturyan Nataliya, Ahli Semalt
Reply