Back to Question Center
0

Semalt Warns Rusia Programmer Bertanggung Jawab Kanggo Jutaan Of "Kanada Farmasi" Email Spam

1 answers:

Igor Artimovich nginfeksi ratusan nganti pirang-pirang komputer ing donya kanthi piranti lunak botnet dijenengi Festi. Dheweke nguripake piranti komputer menyang server spam otomatis. Alexander Peresunko, ahli terkemuka saka Semalt , ngandhani yen kasus lan pangadilan digawakake mbantu ngenali server spam, perusahaan obat palsu, lan pencurian identitas Rusia.

Iklan farmasi ngendi wae sing kerep katon ing kothak email sampeyan katon sah lan asli. Nanging, pengadilan sidang anyar lan kasus Igor ngumumake sawetara bukti sing ngagetake. Miturut New York Times, spam nyuwun saka apotek Kanada lan dihubungake karo geng obat ilegal ing Rusia lan Kanada. Iki ngeksploitasi keamanan jaringan lax lan gullibility konsumen kanggo nyebar counterfeits mbebayani lan kualitas apik menyang pelanggan tanpa kasetiaan ing saindhenging donya.

Komputer sing kainfeksi virus lan malware nduweni kemampuan kanggo ngasilake yuta kanthi miliga email spam apotek palsu, lan akeh email kasebut dikirim menyang konsumen saben dina. Operasi Pangaea VI, minggu tumindak sing misuwur dening penegak hukum, wis nyoba ngilangi situs web farmasi internet palsu. Paling anyar, Operasi Pangaea VI ngeculake akeh URL situs web sing digandhengake karo serangan spam, lan FDA minangka sing pertama kanggo laporan kasus kasebut..Mriksa kothak mlebu cepet bisa nampilake cara situs web kasebut nerusake aktivitas spamming ing internet.

Bebaya kanggo pelanggan sing ditampa dening iklan farmasi palsu sing pancen akeh. Salah sijine masalah utama yaiku situs web iki ngedol obat tanpa resep lan nglanggar aturan FDA uga hukum Federal. FDA lan Allspammedup.com laporan sing pelanggan sing tuku obat-obatan saka apotek palsu sing diiklani spam sing tundhuk nyolong kertu debit, informasi pribadi lan nomer kertu kredit. Kajaba iku, komputer lan piranti seluler wis dikompromi lan tetep ngirim email spam menyang akeh pangguna ing internet. Malah, kontak online konsumen tundhuk serangan malware lan virus, lan sistem kasebut wis kena infeksi gedhe.

FDA wis ngelingi para konsumen babagan toko farmasi online palsu lan kepengin supaya kabeh wong tetep aman ing internet. Luwih akeh kriminal sing ngluwihi dhuwit saka konsumen sing nggunakake situs web angkoro kanggo tuku obat-obatan lan produk favorit. Meh kabeh situs web kuwi wis katon ing agensi penegak hukum Federal lan agen FDA. Wakil palsu apotek online utawa superstores nelpon korban kasebut, menehi informasi babagan sifat obatan kasebut. Kabeh panggilan telepon kuwi ilegal, lan kasebut lembaga penegak hukum sing nyoba ngemot denda $ 20.000. Para korban dijaluk kanggo nebus hukuman sadurunge obat-obatan kasebut dikirim menyang omah-omahé. Padha kerep duwe transaksi penipuan sing diselehake marang kartu debit lan kertu kredit. Iku gampang kanggo konsumen kanggo nglindhungi piyambak saka toko farmasi palsu. Padha ora tau nuduhake informasi pribadhi karo sapa wae ing internet. Plus, wong kudu sinau babagan carane nyimpen dhuwit lan kudu ngreksa dhuwit saka obat-obatan palsu lan uga para penjahat sing nyedhiyakake obatan ilegal ing internet.

November 29, 2017
Semalt Warns Rusia Programmer Bertanggung Jawab Kanggo Jutaan Of "Kanada Farmasi" Email Spam
Reply