Back to Question Center
0

Semalt Review: Cara Nyaring Filter Spam Referrer Ing Google Analytics

1 answers:

Sampeyan bisa uga ngerteni akeh spam referrer iritasi lan ngganggu ing akun Google Analytics. Iku masalah utama kanggo situs web cilik lan menengah, lan spammers bisa nambah tingkat bounce situs sampeyan nganti 100%. Yen sampeyan mung ngembangake situs bisnis lan ora entuk akeh lalu lintas, priksa manawa tingkat bouncing sampeyan luwih murah tinimbang 20 persen. Yen sampeyan ndeleng spike ing lalu lintas sampeyan, kemungkinan sing spam panuntun wis nyerang halaman web sampeyan.

Jason Adler, spesialis ndhuwur saka Semalt , njamin yen bisa ngilangi spam referrer saka akun Google Analytics, nanging sampeyan kudu ngurus sawetara perkara. Malah nalika hit kualitas cendhela ana sawetara, bisa nyolong data situs kanthi massive gumantung marang alam.

Spam pan referrer mbebayani, lan sampeyan ora kudu njupuk entheng. Yen sampeyan ndeleng referensi curiga sing teka saka situs kaya darodar.com lan howtostopreferralspam.eu, sampeyan kudu njupuk langkah-langkah langsung lan ora ngunjungi situs kasebut kanthi biaya apa wae. Mung alasan iki situs spam akun Google Analytics sampeyan pengin pengunjung ngunjungi situs web dhewe. Apa wae kanggo ngundhuh program antivirus utawa program anti-malware, padha nggawe dhuwit saka macem-macem iklan sing dituduhake ing pranala rujukan.

Cara # 1: Nyaring Spam Referrer ing Google Analytics karo REGEX

Ana rong jinis spam Google Analytics. Pisanan yaiku crawler web sing aneh lan ngganggu, sing bisa diblokir nganggo file .htaccess. Kapindho yaiku spam referral spam sing ora ngunjungi situs web sampeyan lan bisa disaring kanthi gampang.

Cara # 2: Nggawe Master View nanging ora nggawe filter anyar ing kabeh bagean Data situs web

Google tansah ngajak supaya kita kudu njaga nomer views sing digawé ing situs web kita lan ngirim nggawe tampilan master saben wulan. Nyatane, Master View bakal malah muncul ing akun Google Analytics, lan sampeyan bisa ngakses data lan lalu lintas sing mlebu miturut syarat sampeyan. Nggawe Tampilan Master Anyar gampang..Kanthi gawan, iku ora kasil, supaya sampeyan kudu nyaring ing akun Google Analytics.

Metode # 3: Nggawe filter Sandi Referral Spam

Ing panel Admin, sampeyan kudu milih opsi Pandang Anyar lan klik tombol Filter Anyar. Ing ngisor iki sampeyan bakal weruh Filter Nambah menyang bagean View ing ngendi sampeyan kudu ngarani filter apa wae sing pengin. Priksa manawa sampeyan nyingkirake kabeh spam referrer saka akun Google Analytics ing bagian Filter Filter. Ing bagean Pola Filter, sampeyan kudu masang kode tartamtu kanggo njaluk spam panuntun sing diblokir dening kabeh. Kode ing ngisor iki uga bisa dilebokake ing bagean iki:

darodar \. | Tombol-kanggo. * Situs web | ilovevitaly | singgih | prodvigator | ranksonic \. | cenokos \. | adcash \. | sosial.? tombol \. | share.? buttons \. | hulfingtonpost \. | free. * traffic | paling apik - (solusi | tawaran | layanan) | 100dollars-seo | tuku-murah-online |

Spam Referrers Sampeyan kudu Filter:

Dhaptar iki durung bisa rampung, nanging situs web kasebut ing ngisor iki kudu dicekal saka akun Google Analytics ing sanalika.

  • buttons-for-your-website.com
  • buttons-for-website.com
  • darodar.com
  • blackhatworth.com
  • priceg.com
  • hulfingtonpost.com
  • o-o-6-o-o.com

Iki domain spam referer ngarahake nyamar dadi panyedhiya layanan sing misuwur, nanging ora apik lan kudu disisihake langsung.

November 29, 2017
Semalt Review: Cara Nyaring Filter Spam Referrer Ing Google Analytics
Reply