Back to Question Center
0

Semalt Nerangake Cara Ndandani Spam Analytic Google

1 answers:

Ing sawetara taun kepungkur, keamanan situs web minangka keprigelan utama kanggo pamilik situs web. Nampa laporan resik ing Google Analytics ndhikte tingkat awake. Spam spam hantu lan bom wis bubar dadi topik diskusi ing marketing content industri. Mbukak akun Google Analytics kanggo nemokake iku kena pengaruh spam hantu lan spam bisa dadi gangguan nyata.

Konten lan marketing digital perlu ngrampungake statistik resik ing akun Google Analytics. Nanging, nggawe proses bisnis nggunakake data kena pengaruh spam ngarah bisa nyebabake misinterpretasi lan proses bisnis sing salah. Perusahaan B2C, situs web WordPress, lan bisnis B2B wis nyatakake keprihatinan babagan keamanan website.

Jack Miller, Semalt Klien Pelanggan Sukses Senior, nyatakake yen pangerten dasar Analytics Google iku penting banget kanggo mimpin bisnis sampeyan ing arah sing bener. Nomer perusahaan sing apik ambruk amarga peringkat sing kurang ing algoritma minangka asil wektu durasi sesi minimal lan tingkat bouncing dhuwur. Ngomong nganti golek nomer apik lalu lintas situs sampeyan teka saka hantu lan lalu lintas bot bisa nandhang iritasi.

Cara kerjane spam Google Analytics

Bubar, pihak sing nduweni situs web sing nandhang trafik moderat nyatakake kuwatir kanggo nemokake lalu lintas hantu ing laporan analytics. Kanggo wiwitan, perlu dicatet yen ana rong jinis spam GA yaiku:

  • Spam spam ngubungake
  • Bot spam nglebokake

Spam panuduh spam mangaruhi akun analytics Google sacara ora langsung ora ana sing ngunjungi situs web. Nanging, spammers ngrampog kode analytics lan nyambung menyang server GA langsung..Spammers cenderung ngirim lalu lintas langsung ing situs web sampeyan tanpa ngunjungi situs web sampeyan. Miturut profesional optimis search engine , Google Analytics minangka panggonan paling apik kanggo nyaring lan mblokir spam hantu referrer.

Apa sampeyan webmaster ngalami mundhut lalu lintas ing situs web lan jejere sesi nol sesi? Sampeyan ora kudu kepenak. Iku spam referal bot. Lalu lintas bot kerjane kanggo memperlambat situs web sampeyan kanthi ngedownload lalu lintas lan mendaftarkan rujukan palsu.

Tip babagan pemblokiran spam analytics

Nggunakake server kanggo mblokir spam ngubungake

Mblokir rongga spam hantu lan bot ing macem-macem server lan sawetara situs web bisa dadi tugas rumit kanggo nglakokké. Ora kalebu spam analytics Google nggunakake server kalebu spam spam, ninggalake spam hantu spam karo laporan sampeyan.

Nggunakake filter jeneng host sing sah kanggo ngilangi spam analytics

Nggunakake tampilan tampilan hostname kanggo ngilangi spam analytics bisa rampung gampang ing mesin lokal sampeyan. Sampeyan ora pengin tugas iki dadi wektu akeh. Nggawe jeneng host kalebu filter kanggo ngilangi spam spam lan spam hantu saka skewing karo laporan sampeyan.

Nggunakake alat filter spam Auto

Alat saringan spam otomatis dianjurake banget dening para ahli nalika rawuh kanggo blocking spam ngubungake saka analytics sampeyan. Alat panyaring iki dikembangake nggunakake teknologi heuristik versi paling anyar kanggo mblokir lan ngilangi spam ngubungake saka akun sampeyan. Alat panyaring spam otomatis kalebu fitur mindhai kanggo ndeteksi lan nglacak kinerja akun Google Analytics.

Misinterpretasi laporan Google Analytics kanthi gampang bisa mbebayani ngenani marketing digital ing mangsa ngarep sampeyan. Ghost lan bot spam ngubungake wis bubar dadi topik fokus menyang akeh agen marketing digital. Aja spam ngubungake mengaruhi mimpi marketing. Nglakokaké strategi sing disorot ndhuwur kanggo njaga akun sampeyan kanthi bebas saka bot lan spam ngobrol

November 29, 2017
Semalt Nerangake Cara Ndandani Spam Analytic Google
Reply