Back to Question Center
0

Semalt Nerangake Cara Blokir situs web tartamtu Saka Hasil Panelusuran Google

1 answers:

Google ngganti algoritma sing meh saben dina lan saben owah-owahan ora tansah apik kanggo webmaster lan blogger. Ana kaping nalika situs web sampeyan bakal dicekal amarga kawicaksanan Google sing anyar. Ing ndhuwur iku, asil panelusuran geo-spesifik lan personalisasi bakal kena pengaruh. Iku becik kanggo mblokir sawetara situs web saka asil telusuran Google supaya kaca web sampeyan katon kanthi gampang. Apik, ana sawetara cara kanggo mblokir situs web tartamtu saka asil panelusuran Google.

Sawetara wong wis dibahas ing ngisor iki dening Ivan Konovalov, pakar ndhuwur saka Semalt Layanan Digital.

1. Situs web Pribadi Blocklist:

Nggawe blokiran situs web pribadi ing Google Chrome gampang. Iki, sampeyan kudu nginstal extension Google. Sawise diinstal, sampeyan bakal weruh opsi kanggo mblokir situs utawa URL sing ngganggu sampeyan kanthi gampang lan nyurung situs sampeyan ing asil panelusuran Google. Sawise sampeyan wis ngeklik pilihan Blok, situs web kasebut bakal langsung ilang saka asil panelusuran Google. Sampeyan kudu ngelingi yen situs kasebut katon ing asil panelusuran Yahoo lan Bing, sing tegese sampeyan ora bisa mblokir saka liyane search engine s nggunakake teknik iki.

2. Blokir inang saiki saka Google..com:

Gampang mblokir host saiki saka Google.com. Yen sampeyan mbukak bagian Setelan Google Chrome, sampeyan bisa mblokir situs web sing curiga utawa diwasa kanthi ngeklik tombol BlockIt. Lan yen sampeyan ngeklik pilihan Tampilake, situs web sing padha bakal muncul ing asil panelusuran Google.

Yen sampeyan pengin ndeleng dhaptar situs sing lagi diblokir, sampeyan mung kudu ngeklik lambang Blocklist ing toolbar. Iki biasane katon ing werna oranye lan nduweni lambang tangan.

3. Plugin Webspam Report Google:

Kejabi cara loro kasebut, plugin Webspam Report Google uga apik. Iki ngijini sampeyan nglaporake situs web sing curiga lan diwasa minangka spam. Ing kasunyatan, iku pilihan sing paling gampang lan paling apik sing bisa nglaporake akeh situs web lan blog sak sabanjure. Yen cukup lapuran spam dikirim menyang Google, mesin telusur bakal ngasilake lan mblokir situs saka asil kasebut.

Kanthi ekstensi iki, sampeyan bisa mblokir kabeh asil sing ora dikarepake lan curiga saka mesin telusur Google. Sayange, plugin iki ora bisa digunakake karo Safari lan browser web liyane. Iku tegese sampeyan bisa nggunakake mung nalika sampeyan Surf situs web liwat Google Chrome lan wis browser iki minangka pilihan utama.

4. Kanggo pangguna Firefox:

Yen sampeyan pangguna Firefox, sampeyan bisa nginstal add-on kaya sing bakal mblokir kabeh situs tanpa kasengaja saka asil panelusuran. Misale, yen sampeyan duwe situs WordPress, sampeyan bisa mriksa plugin sing mbantu mblokir situs tanpa kasengaja saka asil panelusuran Firefox. Sawise diinstal, sampeyan bisa ngaktifake plugin lan mblokir utawa ngilangi situs lan blog sampeyan ora pengin muncul ing asil panelusuran Google.

Kabeh cara iki gampang digugu lan efektif kanggo kabeh jenis situs web, blog, lan media sosial.

November 29, 2017
Semalt Nerangake Cara Blokir situs web tartamtu Saka Hasil Panelusuran Google
Reply