Back to Question Center
0

Semalt: Jangkung Tipe Anchor Sampeyan kudu Ngerti

1 answers:

Ing dinten awal optimasi search engine , webmaster nemokake sing nggunakake tembung kunci ing backlink lan minangka teks jangkar bakal mbantu situs sing luwih apik ing mesin telusuran. Google ora bisa mriksa konten kabeh situs kanthi manual, sahingga gumantung ing sinyal kasebut kanggo nambah utawa ngurangi peringkat situs web.

Frank Abagnale, Manager Sukses Semalt , nyathet yen taktik lan praktik SEO beda, teks jangkar wis dadi bagian penting saka situs web bisnis.

Ngembangaken teks lan pangeling Penguin:

Penguin 2.0 tansah dibahas ing komunitas SEO lan media sosial, lan wis dadi kondhang amarga fokus ing teks jangkar. Mbalik maneh ing taun 2016, Google nawakake backlinks situs sing digunakake akeh kata kunci promosi minangka jangkar teks lan nempatake pranala ing situs web spam. Kene kita wis ngrembug jinis jinis anchor pitung sing sampeyan kudu nyegah kanggo nyegah bendera Google.

1. EMDs nggunakake nganti 60% saka pencocokan jangkar tanpa hukuman:

Sawetara situs web, kanthi merek utawa jeneng domain minangka dhuwit, duwe nganti 60% sing cocog karo jangkar, lan sing paling apik yaiku jangkar ora bakal ngasilake penalti mesin telusuran.

2. Non-EMDs nggunakake 1 nganti 3% saka jangkar sing cocog:

Iku aman kanggo ngomong yen non-EMDs mung nggunakake siji nganti telung persen saka jangkar sing cocog. Umpamane, yen tembung kunci "dhuwit" sing ditargetake beda karo jeneng merek utawa domain, nomer sing cocog jangkar bisa uga ngisor utawa cocog karo telung persen. Sebagian situs nglampahi strategi diversifikasi kanthi cara sing luwih apik; Kanggo iki, padha nyampur tembung kunci kanthi frasa lan sinonim. Amarga saka kuwi, angka jangkar sing cocog sapasang, kata kunci buntut sing dawa lan jangkar sing sinonim nganti 50% ing internet. Utawa, nalika jeneng merek lan domain ora cocog karo kata kunci "dhuwit", persentasi tautan inbound minangka teks anchor bakal dadi siji nganti pitung persen..

3. URL telanjang asring digunakake minangka jangkar:

Iku aman kanggo kasebut sing nomer URL kosong karo jangkar teks nambah dina dinten. Nomer akeh (20-40%) URL wuda wis digunakake dening webmaster lan blogger lan diakoni minangka merek terkenal, kayata namecheap.com (45% saka URL ing jangkar), smoking-cessation.com (95%) lan hotels.com (luwih saka 50%).

4. Anchor non-deskriptif langka:

Nomer anchor non-deskriptif berkisar antara 2 nganti 5 persen mung.

5. Anchor ing basa liya minangka jinis suntingan:

Jumlah tembung kunci ing basa liyane sajrone basa Inggris antara 0,3% nganti 0,7% saben merek utawa domain.

6. Jeneng merek utawa tembung hibrida:

Jeneng merek lan hibrida tembung kunci bisa digunakake kanggo nyegah bendera Google. Priksa manawa jeneng merek sampeyan milih unik lan nyengsemake.

7. Pranala gambar lan optimasi teks alt:

Tèks alt taunan ing gambar panjenengan minangka salah sawijining faktor utama. Sampeyan kudu kerep digunakake kanggo njamin visibilitas situs sampeyan ing internet.

Intine:

Data iki nuduhake cara distribusi teks jangkar antarane macem-macem relung. Sampeyan bisa migunakake cara-cara iki kanggo nyegah penalti Google lan nggawe strategi SEO luwih stabil tinimbang sadurunge.

November 29, 2017
Semalt: Jangkung Tipe Anchor Sampeyan kudu Ngerti
Reply