Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Pakar: Apa Panjenengan situs web E-Commerce crawlable?

1 answers:

Understanding optimasi search engine optimis (SEO) minangka prasyarat sing perlu nalika nerusake online lan marketing digital . Platform media sosial bubar dadi topik diskusi amarga konversi lalu-lintas nyata lan jumlah pengunjung potensial sing ditemoni.

Michael Brown, pakar paling apik saka Semalt , njamin yen pangertosan dasar-dasar SEO iku penting banget kanggo njupuk perhatian pengguna potensial lan nambah visibilitas situs web e-commerce ing wektu nyata.

Kanggo pemula SEO, ngoptimalake situs web sampeyan kanggo pandhu arah sing gampang lan spider crawling bisa entuk lalu lintas sing nyata. Kampanye online sampeyan ora kudu sibuk. Apa laba-laba panelusuran? Iki minangka salah sawijining pitakonan sing wis ngetokake pikiran pemula pangoptimalis mesin kanggo nggawé karier online sing apik.

Understanding basic SEO

Nalika nerangake babagan hubungan masyarakat lan pemasaran digital, mangertos peran bots lan laba-laba ing peringkat sampeyan ora bisa diilangi. Ing marketing, nelusuri labah-labah lan bot mbantu ngindeks kaca web lan blog. Kanggo pemula, crawlable tegese mesin sing gampang bisa nemokake pranala ing situs web sampeyan..

Mesin panelusur ngirim program sing dikembangake kayata bot lan laba-laba kanggo ngindex file registri, galeri, lan kaca web. Sawetara masalah nggawe angel kanggo nelusur kaca web lan file. Yen skenario kaya mengkono, kaca-kaca ndhuwur bakal ilang ing database utama mesin. Ing dawa, pengunjung potensial sampeyan ora bisa ngakses konten sampeyan ing asil panelusuran.

Gagal ngatur situs web sampeyan kanthi gampang bisa ambruk situs sampeyan. Minangka konsultan marketing, aja sawetara fitur optimasi mesin telusur sing ora disenengi. Kene kesalahane umum sing diolah dening webmaster lan konsultan marketing ing kampanye SEO.

Ndamel pranala pandhu arah ing file flash

Ing sawetara taun kepungkur, Google Incorporation wis nggarap bot-bot lan laba-laba kanggo ngindeks file flash. Nanging, proyek iki isih ditindakake. Sambungake pranala menyang file flash bisa ngrusak karir marketing kanthi nggawe peringkat situs kurang ing algoritma.

Pranala navigasi sing ditempelake ing formulir

Ndamel pranala ing formulir punika teknik sing bisa nggawe pangkat kunci ngowahi pungkasan ing algoritma. Isi formulir kanggo maca isi bisa dadi gangguan nyata kanggo sawetara pangguna. Kajaba iku, nglebokake pranala ing formulir nggawe angel kanggo mesin kanggo indeks konten sampeyan.

Ngemot pranala pranala ing JavaScript

Yen situs web e-commerce sampeyan kalebu 230 kaca, nanging mung 180 kaca sing bisa didelehake dening laba-laba, tegese 50 kaca ora ngunggahake lalu lintas menyang situs web sampeyan. Mesin telusur wis masalah nalika nerangake pranala crawling sing ditampilake ing JavaScript. Sambungake pranala ing ndhuwur kaca bisa nyimpen dina dening narik lan nyopir lalu lintas menyang situs web.

Tip cara nggawe situs sampeyan bisa crawlable

  • Gunakake navigasi breadcrumb utawa footer kanggo generate pranala alternatif kanggo kaca web
  • Nggawe lan nampilake pranala teks kanggo kaca wigati
  • Ngoptimalake situs nganggo kode CSS lan generate unsur pandhu arah
November 29, 2017
Semalt Islamabad Pakar: Apa Panjenengan situs web E-Commerce crawlable?
Reply