Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: Cara Nggawe Konten Kanggo SEO?

1 answers:

Yen sampeyan anyar kanggo media sosial lan panelusuran marketing, kemungkinan sing sampeyan ora krungu babagan isi SEO lan makna sing penting ing internet. SEO nuduhake search engine optimasi. Iku prosedur ngoptimalake blog utawa situs supaya pengunjung bisa gampang nemokake liwat Google, Bing, Yahoo lan mesin telusur liyane. Miturut isi, kita tegese informasi sing kasedhiya ing internet lan bisa dikonsumsi dening situs web sing beda kanggo nggawe artikel dhewe. Nalika kita ngetrapake rong bab kasebut, kita mangerteni yen isi SEO digawe kanthi tujuan kanggo narik kawigaten pengunjung lan narik kawigaten saka mesin telusur.

Michael Brown, ahli teratas saka Semalt , nuduhake sawetara perkara kanggo ngelingi nalika ngoptimalake isi kanggo SEO:

Nalika sampeyan anyar karo optimasi search engine, kita wis nyusun daftar cendhak sing kudu sampeyan eling kanggo ngoptimalake konten kanggo SEO.

Riset Kata Kunci

Yen sampeyan pengin ngasilake lalu lintas kualitas liwat Google, Bing, lan Yahoo, sampeyan kudu nindakake riset tembung kunci sing tepat sadurunge nulis apa-apa kanggo situs web sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa fokus ing tembung kunci tartamtu lan bakal entuk gagasan apa wae sing bakal digoleki. Ing tembung liyane, kita bisa ngomong yen sampeyan kudu nulis isi sing sugih tembung, nanging tembung stuffing ora diijini ing sembarang biaya.

Optimasi Kata Kunci

Sampeyan kudu kenal karo ngendi lan carane sampeyan bisa nggunakake tembung kunci lan frasa ing artikel sampeyan kanggo maksimum visibilitas ing internet.

Organisasi Konten

Penting ngorganisasi isi kanthi cara sing logis lan efektif. Sampeyan ora mung apik kanggo SEO situs sampeyan, nanging mbantu pengunjung nggoleki kaca web lan artikel kanthi gampang.

Promosi Konten

Sampeyan kudu tansah fokus ing nambah visibilitas konten kanthi nuduhake ing Facebook, Twitter, LinkedIn lan platform liyane. Priksa manawa sampeyan mbangun sawetara pranala lan nyoba kanggo ngurangi tingkat bounce saka situs sampeyan bisa. Alat panaliten kunci kayata Keyword Niche Finder bisa mbantu sampeyan ngenali topik-topik tartamtu supaya sampeyan bisa ngarahake konten SEO kanthi bener.

Temokake Gol Panjenengan

Penting banget kanggo nemtokake tujuan sampeyan lan nyoba kanggo melu pangguna kanthi isi kualitas. Ing wektu sing padha, sampeyan kudu nggunakake tembung kunci sing tepat lan nemokake cara kanggo nguripake pengunjung menyang pelanggan sing seneng lan bali. Dadi, sampeyan kudu menehi rega ing mesin telusur lan ora bakal ngasilake isi tipis sing bakal diklik lan ditingkat nanging ora ana gunane kanggo pengunjung lan mesin telusuran. Kemungkinan sing Google bakal ngukum situs sampeyan amarga isi tipis iki.

Carane berkembang strategi isi SEO

Yen sampeyan nulis konten kanthi haphazardly lan pangarep-arep yen bakal ditingkat dhuwur ing asil search engine , sampeyan nindakake kesalahan gedhe. Pisanan, sampeyan kudu nemtokake tujuan saka situs web utawa blog lan priksa manawa sampeyan nganggo strategi kanggo nerusake penjualan kasebut. Iki mung bisa ditindakake nalika sampeyan ngerti meh kabeh babagan pamirsa. Piranti lunak survey lan analytics bakal mbantu kanggo nggoleki gambar sing luwih apik saka pengunjung lan pelanggan sampeyan. Sampeyan bisa ningkatake lalu lintas menyang situs web kanthi nyetel kunci utama ing judhul. Kanthi ngandika, sampeyan bisa entuk sukses ing internet minangka pengusaha utawa blogger, nanging kanggo iki, sampeyan mung kudu ngoptimalake isi SEO.

November 29, 2017
Semalt Islamabad Expert: Cara Nggawe Konten Kanggo SEO?
Reply