Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert - Apa Crawler Web?

1 answers:

'kewan' sing paling penting sing dikarepake dening wong nalika nerangake optimasi search engine yaiku laba-laba. Yen sampeyan wis maca cukup artikel optimasi mesin telusur , sampeyan bisa uga wis ngelingi yen penulis ngrujuk menyang crawler search engine cukup asring. Padha uga nyebataken bilih karya punika kangge nyusup situs web lan nglajengaken nerangaken punapa ingkang dipun tindakaken.

Yen sampeyan ora tau krungu babagan spider search engine, sampeyan bisa uga pengin ngerti apa sing crawler web. Nyoba mangerteni babagan kasebut saka referensi sing konsisten karo wong-wong mau bisa uga nyenengake nyenengake. Artikel ing ngisor iki sing disedhiyakake dening Michael Brown, pakar ndhuwur saka Semalt , bakal nyoba nggoleki liwat klarifikasi lan bisa nurunake tingkat creepiness sing bisa mbantu nggolek laba-laba.

Nalika mesin telusur kudu nggawe pangkat situs web, padha nggunakake program komputer utawa algoritma kanggo nggoleki internet kanthi nlusur informasi kanthi cara methodikal lan otomatis. Program otomatis dadi akeh jeneng. Iku crawler web, indeks otomatis, bot, laba-laba, utawa semut. Program kasebut nglakoni proses sing disebut 'web crawling' kanggo mesthekake yen kabeh informasi sing dikumpulake saka kaca web anyar-anyar. Mulane, julukan "labah-labah" asring cocok..

Tujuan utama laba-laba yaiku kanggo nggawe salinan saben kaca sing dikunjungi supaya mesin bisa diproses. Mesin telusur banjur ngindeks kaca supaya bisa nyedhiyakake pangguna kanthi cepet asil panelusuran. Liyane nggunakake spider punika pangopènan otomatis lan informasi kumpul saka situs web padha ngunjungi. Dheweke mriksa pranala lan validate kode lan tembung kunci saka situs iki. Laba-luka ngumpulake hyperlinks saka kaca-kaca sing padha ngunjungi lan nambah menyang dhaptar situs kanggo ngunjungi. Ing proses kasebut, uga ngrekam situs asli sing nyedhiyakake pranala ing wiwitan.

Mesin panelusur nggunakake informasi sing nggolekake laba-enda saka situs web kanggo pangkat ing asil panelusuran kaca mesin kanggo tembung kunci. Ing ngendi kabeh proses optimasi search engine ana ing. Nggawe manawa nyakup tembung kunci ing kaca web lan kode nggawe tugas laba-labane luwih prasaja. Situs web sing dioptimalake njamin crawling sing luwih cepet lan luwih efisien. Pungkasane, karya laba-laba bisa mbiyantu ngenali unsur-unsur sing perlu optimisasi utamane yen wong nganggo situs web pelanggan. Iku sebabe wong kudu ora kuwatir babagan laba-laba lan mulai ndeleng minangka bermanfaat ing situs kasebut. Sampeyan kudu mungkasi fret babagan laba-laba sing saiki nyusup situs sampeyan lan wiwit nyenengake.

Salah siji perusahaan sing nawakake layanan SEO kanggo klien online yaiku Volacci. Iku perusahaan SEO Drupal sing kasengsem banget banget lan darmabakti kanggo para pelanggan. Padha janji kanggo nambahake nilai kanggo bisnis sing mlebu kanggo layanan. Langkung kathah nyumbang, langkung kathah gadhah pangajeng-ajeng kaliyan piyambakipun. Padha uga bisa nyambut gawe kanthi gratis nganti situs web kasebut entuk bisnis utama. Yen sampeyan nggoleki layanan SEO online, iki salah sijine perusahaan sing kudu dipriksa.

November 29, 2017
Semalt Islamabad Expert - Apa Crawler Web?
Reply