Back to Question Center
0

Semalt - Forum Warrior Ing Internet Marketing Dina Dina

1 answers:

Ana akeh situs media sosial lan forum kanggo entuk informasi babagan marketing internet, nanging papan sing paling populer yaiku Forum Warrior, uga dikenal minangka WF. Minangka internet utawa pemasar media sosial, sampeyan kudu menehi kawruh apa sing kedadeyan lan carane entuk manfaat saka bisnis online kanthi cara sing luwih apik. Iku aman kanggo ngomong sing Forum Warrior minangka platform migunani sing mbantu sampeyan ngerti kabeh babagan perusahaan online.

Nanging, ora angel yen Forum Warrior nduweni kaluwihan lan kekurangan dhewe. Ingkang paling apik yaiku forum iki tetep aktif ing kabeh wektu lan nduweni jawaban kanggo meh kabeh pitakonan marketing related.

Njupuk mudhun kanggo tips ing ngisor iki saka Igor Gamanenko, spesialis paling apik Semalt , kanggo njaluk jawaban sing sah kanggo pitakonan sampeyan.

1. Kamar Perang

Kamar Perang minangka bagian sing dibayar saka forum iki lan menehi informasi migunani babagan barang ajur. Ing kene wong cerdas lan pemasar internet nggoyang tangan lan ngrembug proyek-proyek sedina, nanging sampeyan ora bisa nggabungake bagean iki nganti sampeyan wis mbayar biaya anggota.

2. Gabung dening Pengusaha Terkenal

Wong-wong sing wis nyatakake ing bagean iki yaiku Rand Fishkin (Moz), Patrick Sexton (Feed Bot), Pat Flynn (Passive Income Smart), Brian Clark (CopyBlogger), lan Yaro Starak (Entrepreneur Journey).

Masalah Forum Warrior

Masalah utama karo platform iki wis diterangake ing ngisor iki.

1. Broken English Posts

Posting Inggris sing rusak iku salah sawijining masalah utama karo Forum Warrior. Aku wis ngerti yen akèh pangguna ing platform iki ora ngerti carane nulis basa Inggris. kesalahane ejaan lan njaluk bantuan saka pamicara Basa Inggris asli.

2. Pitakonan Sapa Lagi lan Lagi

Masalah liyane karo platform iki yaiku pitakonan sing padha diulangi saben dina. Forum Warrior nggawe kekacoan kanggo pangguna sing anyar lan sing wis ana minangka pemula sing takon babagan hal-hal sing padha kayata "cara pangkat situs web," "produk iki bisa dianggo kanthi becik," lan liya-liyane.

3. Keanggotaan Gratis

Sebagian besar informasi ing forum iki kasedhiya kanggo anggota gratis, sing tegese sampeyan ora kudu mbayar apa-apa kanggo mangerteni luwih akeh babagan teknik nggarap online. Versi gratis kalebu sawetara topik kayata marketing online, offline marketing, situs web e-commerce, SEO, marketing email, marketing media sosial lan topik sing padha. Ing prakiran, ana luwih saka telung bagean sing beda-beda ing ngendi akeh topik sing dibahas saben dina.

4. Guru Wannabes

Ing vena sing padha takon, aku nemokake sawetara wannabes guru ing ngendi wong tresna palsu sadurunge padha miwiti bisnis online. Informasi iki bisa uga migunani kanggo individu sing pengin dicithak inspirasi utawa pengin nyelehake driji menyang donya marketing media sosial.

5. Warrior Takon Aku Apa

Bagian anyar iki nduweni akeh posting lan diskusi menarik. Kene sampeyan bisa takon pitakonan sing gegandhengan karo marketing lan nambah bisnis sampeyan ing internet. Kanggo pemasar online anyar, bagean iki Forum Warrior nduweni akeh tips, tutorial, lan artikel kanggo entuk manfaat saka. Sampeyan bisa njupuk saran saka pakar babagan carane dadi pengusaha sukses ing sasi. Kanthi nindakaken saran, sampeyan bisa ngowahi dalan lan bisa nambah bisnis kanthi gampang.

Pikiran Final

Kanthi kasugihan tip, trik, lan informasi migunani, Forum Warrior becik kanggo wong-wong sing aktif nggoleki tutorial babagan media sosial lan pemasaran online. Sanajan sampeyan ora duwe situs web, sampeyan bisa gabung karo platform iki kanggo sinau akeh saka pengalaman para senior

November 29, 2017
Semalt - Forum Warrior Ing Internet Marketing Dina Dina
Reply