Back to Question Center
0

Semalt Expert Saka Islamabad: Cara Ngerteni Darodar Ghost Referrer Ing Google Analytics

1 answers:

Kanggo pamilik situs web akeh, spam ngubungake minangka masalah sing penting sing nyebabake efisiensi kampanye marketing. Nalika sampeyan duwe situs web, sampeyan bisa ngatonake lalu lintas sing teka saka domain umum utawa sing anyar. Kanggo pemula, siji bisa uga salah ngilangake lalu lintas palsu ing Google kanggo lalu lintas sing sah. Nanging, spam ngubungake teka saka situs web hantu kayata Darodar hantu referrer. Lalu lintas Ghost dumadi saka situs web spoof kang tujuan utama kanggo nambah lalu lintas menyang situs lan nggawe sales affiliate.

Artikel iki, sing diwenehake dening Sohail Sadiq, pakar ndhuwur saka Semalt , bisa mulang sampeyan mekanisme spam ngubungake lan cara ndeteksi ing Google Analytics.

Spam referral bisa dumadi ing rong cara:

1.Traffic sing teka saka crawler web spam.

Ana akeh situs web sing nggunakake crawler situs web kanggo macem-macem alasan. Crawler situs web sah duwe identitas sing unik, nggawe proses kabeh minangka sukses. Situs web crawlers teka menyang situs web sampeyan, kalebu telpon kanggo tumindak tombol kanggo entuk korban target klik link. Ing sawetara kasus, kasebut referensi spam kasebut menyang situs minangka pangalihan menyang perusahaan farmasi utawa toko online. Ing kasus liyane, email spam kayata darodar hantu referrer bisa teka saka situs web porno. Tujuan utama kanggo njaluk komisi kanggo saben tuku sampeyan. Darodar ngaku dadi situs web sah sing menehi cara generasi timbal. Padha ora situs web SEO sah. Padha nggunakake crawler kanggo ngirim ton saka lalu lintas menyang kaca panganggo Google Analytics, nggawe lalu lintas palsu..

2. Transportasi pitunjuk piwucal.

Kanggo spam hantu, ora ana kunjungan web ing situs web sampeyan. Nanging, spammer ngirim mayuta-yuta panjalukan kaca ing kaca Google Analytics. Kajaba iku, sampeyan bisa ngelingake lalu lintas ing akun GA nanging gagal kanggo nggambarake ing dashboard situs web. Paling mbokmenawa, iki jenis lalu lintas bisa teka saka domain kaya Darodar hantu referrer.

Cara ngenali kunjungan spam ngubungake ing Google Analytics

Kanggo wong sing ngoperasikake situs web e-commerce, penting kanggo mbedakake lalu lintas palsu saka sing ora sah. Kunjungan web kasebut bisa nggawe data situs sampeyan ora akurat, ngurangi presisi metode marketing sampeyan ing panggonan. Lalu lintas palsu ana pola sing bisa ditemtokake. Umpamane, lalu lintas ngubungake nduweni tingkat bouncing saka 0% utawa 100%. Rata-rata, durasi sesi browsing tansah 0 detik. Ora ana sesi anyar teka saka kunjungan web sing padha. Cara liya kanggo ndeteksi yaiku landing page . Sebagian besar pangembang web nggawe spam hantu nggunakake tombol ngambang sing substansial kanggo nggawe bots sing nemokake panggonan kanggo klik.

Ing kasus liyane, filter spam saiki ing Google Analytics bisa ndeteksi spam ngubungake. Penting kanggo nggunakake panyaring spam sing luwih maju kanggo ngontrol kunjungan web kasebut uga lalu lintas saka domain kayadene Referral hantu Darodar.

Kesimpulan

Spam spam bisa mirip data situs web sampeyan, disorienting your (marketing) digital marketing . Penting kanggo nggunakake platform email aman kanggo ngalangi spam ngubungake. Umpamane, Referral udhara Darodar bisa ngasilake data lalu lintas ing situs web sampeyan sing ora nggambarake kunjungan web sampeyan.

November 29, 2017
Semalt Expert Saka Islamabad: Cara Ngerteni Darodar Ghost Referrer Ing Google Analytics
Reply