Back to Question Center
0

Semalt Expert Saka Islamabad: Cara Blokir Google Analytics Referrer Spam

1 answers:

Spam pan referrer masalah akeh kanggo webmaster lan pemasar dina iki. Iku trik karo akun Google Analytics Panjenengan, distors asli kunjungan lan extract data migunani menyang gedhe. Lonjakan anyar spam panuntun wis ngrusak macem-macem akun Google Analytics lan wis nerjemahake laporan lalu lintas sing ora ana guna kanggo properti sing beda-beda.

Begjanipun, iku bisa kanggo mblokir spam referrer ing akun Google Analytics. Mlebu menyang tips saka Sohail Sadiq, ahli terkemuka saka Semalt .

Apa referrer spam?

A referrer spam kunjungan situs web sampeyan lan godhong kaca sing padha ing detik, supaya tingkat pentil 100%. Spammers ngirim referer spam ing nomer gedhe lan nggunakake kathah teknik kanggo ngirim lalu lintas kualitas langsung menyang situs web dhewe. Kanthi tembung liyane, kita bisa ngandhani yen spam referrer nduweni maksud kanggo ngirim lalu lintas kualitas menyang situs web pihak katelu lan kualifikasi kualitas sing apik kanggo blog utawa situs web sampeyan. Informasi referrer disetel dening macem-macem program, perangkat lunak, lan browser, lan bisa dipalsukan lan diowahi kanthi gampang. Spammer ngirim lalu lintas palsu menyang kaca web lan nggawe kesan yen wong wis mung maca konten sampeyan. Akibaté, padha nggawe backlinks menyang kaca-kaca.

Lapuran Google Analytics ora bisa diakses publik, nanging spammers njaluk ngerti ID tracking lan wiwit ngirim sampeyan lalu lintas palsu. Loro saka ID pelacakan, dheweke nemtokake kode pribadi lan rincian WordPress situs web lan blog pihak katelu. Informasi iki banjur digunakake kanggo ngirim kunjungan palsu menyang akeh situs.

Blok spam panuduh ing akun Google Analytics

Pindhah menyang Akuisisi >> Kabeh Lalu Lintas >> Referrals bagean ing akun Google Analytics Yen sampeyan ndeleng sawetara pranala curiga utawa situs web kene, kemungkinan sing spam wis mencet situs sampeyan lan sampeyan kudu kanggo mblokir spam referrer sanalika Bisa gumantung ing kualitas lalu lintas, referer bisa migunani uga kanggo situs sampeyan, nanging tingkat bouncing mesthine luwih murah. metrik situs sakabèhé.Blokir spam referrer iku gampang, nanging mbutuhake sampeyan ngurus sawetara perkara.Usain iku, sampeyan ora bisa mblokir spam sajarah, nanging sampeyan bakal bisa nambah metrik situs kanthi jangkah sing gedhe.

Metode # 1:

Cara pisanan kanggo mblokir spam referrer yaiku nggawe dhaptar referrer ala lan nyaring kasebut bebarengan. Malah nalika ngganti lokasi lan properti kanthi wektu, sampeyan bisa nambah maneh menyang referrer anyar kanggo njamin keamanan lan perlindungan situs sampeyan. Yen sampeyan wis diblokir sapisan, sampeyan bakal diwenehake ing mangsa ngarep, adhedhasar IP sing digunakake kanggo ngirim sampeyan lalu lintas palsu. Kanggo iki, pindhah menyang bagian >> Teknologi >> Jaringan >> saka akun Google Analytics lan nggawe saringan saringan sabisa.

Sampeyan kudu ngelingake yen sebagean lalu lintas spam ana ing sangisore jeneng domain, jeneng eksternal sing sah, utawa jeneng panyedhiya layanan SEO. Ing cara apa wae, iku mbebayani situs sampeyan lan kudu disisihake sanalika bisa. Sawetara situs sing sampeyan ora lali nambah menyang filter sampeyan yaiku SEOThing.co.uk, Googleweblight.com, lan Googleusercontent.com.

Metode # 2:

Mbusak spam panuduh saka laporan sing wis ana. Yen sampeyan mriksa lapuran sing wis ana, sampeyan bisa ndeleng sawetara spam sing kudu dibusak kanthi cepet. Pindhah menyang bagean Segmen akun Google Analytics lan klik ing pilihan Segmen Anyar. Ing kene sampeyan bisa mriksa manawa ana laporan sing gratis saka referer spam utawa ora. Yen ora, sampeyan bisa nambah kode spesifik menyang file .htaccess lan entuk kabeh spam sing dibusak.

November 29, 2017
Semalt Expert Saka Islamabad: Cara Blokir Google Analytics Referrer Spam
Reply