Back to Question Center
0

Semalt Expert Saka Islamabad - Apa Search Engine Spiders lan Robots?

1 answers:

Search engine spiders uga dikenal minangka crawler lan bot. Iki minangka program otomatis sing cilik mesin telusur kanggo tetep dianyari karo isi ing web jagad. Laba-luka terus-terusan nggoleki kaca web anyar lan anyar. Michael Brown, Managing Success Customer of Semalt , njamin yen kaca asil panelusur minangka apik minangka basis data perpustakaan.

Apa Labah-labah, Robot, lan Web Crawlers?

Google, Bing, Yahoo lan perusahaan mesin telusur liyane nggunakake program otomatis sing disebut robot mesin robot utawa laba-laba utawa crawler web. Kaya sampeyan ndeleng sudhut ing omahmu, mesin telusuran ndeleng klompok situs web. Laba-lorone nyusup kabeh pranala sing nyambung, mindhah kanthi tenang, ora ngedol apa-apa lan ngunjungi kabeh sudut jaring laba-laba. Kita ora bisa nglirwakaké kasunyatan menawa laba-laba duwé kemampuan minimal lan dhasar, sing tegesé diwatesi ing fungsi kasebut..Padha tumindak kaya browser web desktop sampeyan lan maca kode HTML ing kaca web. Menapa malih, labah-labah mboten saged nampilaken gambar gif lan jpg lan migunakaken kodhe JavaScript spesifik kangge nindakaken tugasipun. Ing sisih liyane, crawlers utawa robot-robot web njaluk fungsi antarmuka, kayata ngetik sandhi lan ngeklik tombol-tombol sing apik ing blog utawa situs web sampeyan. Sawetara situs terkenal lan dhuwur-dhuwur nggunakake kaca sing digawé kanthi dinamis ing jero URL, lan sebagian besar kaca isi animasi lan multi-media tetep ora katon dening laba-laba lan robot sing nyoba katalog halaman web.

Kepiye spider search engine?

Yen sampeyan pengin mangerteni carane gawe spider search engine, sampeyan kudu mikirake babagan robot sing nggoleki data kanthi otomatis. Kita wis ngandhani yen laba-laba narik kawigaten internet kanggo nemokake pranala anyar lan anyar. Nalika ngirim konten menyang mesin telusur, sampeyan bakal ditambahake ing daftar laba-laba, lan bakal ngunjungi konten kanggo konfirmasi kualitase. Kaca web bakal ditemokake sanajan sampeyan ora ngirim minangka labah-labah bisa nemokake kaca-kaca sampeyan saka situs liya. Senadyan mangkono, padha nindakake macem-macem fungsi penting, lan prentah kanggo mbangun perpustakaan pranala saka situs-situs sing misuwur liyane bali menyang situs web sampeyan.

Kaping sepuluh robot lan spider ngunjungi halaman web sampeyan?

Kabeh mesin telusur duwe basis data spesifik, supaya frekuensi kunjungan beda-beda saka siji mesin telusur menyang liyane. Wutah ageng situs web lan blog lan situs web unik lan anyar wis diperlokaké kanthi cepet, nanging sampeyan ora perlu sumelang minangka laba-laba mesin telusur minangka drone sing ora kesel ing misi. Bakal temtunipun nemokake website lan isi saka salah siji link dhewe utawa saka pranala menyang situs liyane. Sawise situs sampeyan ditambahake menyang basis data perpustakaan, robot-robot lan laba-laba bakal terus niliki supaya bisa ndeleng yen isi kasebut dianyari utawa ora. Kabeh webmaster lan blogger kudu ngerti sing kaca-kaca web nggoleki ing search engine. Iki, sampeyan kudu mriksa lapuran server ing akun Google Analytics.

November 29, 2017
Semalt Expert Saka Islamabad - Apa Search Engine Spiders lan Robots?
Reply