Back to Question Center
0

Semalt Expert: Apa Referrer Spam & Apa Iku Benoake?

1 answers:

Spam referral iku lalu lintas kualitas sing cedhak ing situs sampeyan liwat sumber curiga, kayadene darodar.com. Sampeyan bisa nggawe filter sing ngilangi lalu lintas sing dimaksud saka domain kasebut. Yen sampeyan ngilangi referrer, sampeyan bisa nyegah kertu-kual sing kurang saka pemula ing statistik Google Analytics. Nggawé lalu lintas sing dituju ing situs sampeyan kudu dadi keprihatinan utama nalika mbukak situs web e-commerce. Analisis saben minggu utawa saben wulan saka akun Google Analytics penting supaya sampeyan bisa entuk asil sing dikarepake ing wektu ora.

Frank Abagnale, spesialis paling apik saka Semalt , ngandharake babagan artikel babagan masalah mbiyantu.

Apa referrer spam?

Nalika mriksa akun Google Analytics, sampeyan bisa ndeleng sawetara kunjungan aneh ing laporan lan durung tau krungu babagan sadurunge. Iki spam referrer sing nggawe akeh hit saben dina, lan tingkat bouncing nganti 100%. Sabanjure, referer iku apa wae sing ngarahake pengunjung menyang situs liyane. Dadi, kayata search engine pranala, iklan spanduk, email lan link affiliate, diarani yen sampeyan ngarahake lalu lintas menyang sumber aneh.

Secara teknis, referrer spam iku properti saka panjaluk HTTP sing dikirim dening browser menyang URL, IP utawa link affiliate. Para panuduh migunani mung nalika digawe kanthi alami Google, Bing lan Yahoo. Minangka referrer HTTP mbukak kanggo modifikasi lan owah-owahan, iku sawijining penyalahgunaan gedhe dening spammer lan kudu disisihake sanalika bisa. Ana rong alasan utama babagan spammers milih ngirim sampeyan ngubungake lalu lintas..

1. Tambah lalu lintas menyang situs web dhewe

Peretas lan spammer ngembangake skrip otomatis kanggo ngasilake atusan ewu kunjungan karo URL referrer palsu. Ing tembung liya, kita bisa ngomong yen ngirim lalu lintas palsu menyang situs web sing beda kanggo nggawe backlink lan nambah lalu lintas situs web dhewe. Iki nggawe dhuwit kanggo wong-wong mau lan pangkat situs sing apik ing asil panelusuran .

2. Tambah pranala njaba

Sawetara situs nerbitaké puluhan artikel saben dina, lan iku target spammers. Iku kalebu backlink lan menehi kredit kanggo sumber asli. Peretas ngarahake njaluk bali menyang situs web sing nggunakake pranala kasebut. Luwih backlinks digawe saben dina, lan peringkat situs-situs bakal ningkat ing dina.

Apa referrer spam karya?

Ora, ora bisa digunakake lan mung dianggo organisasi SEO. Perusahaan-perusahaan kasebut janji kanggo ningkatake lalu lintas menyang situs web, nanging janji-janji kasebut didhasarake strategi SEO kupluk ireng. Kita ora bisa nglirwakaké kasunyatan sing ora ana cara kanggo ngilangi spam referrer. Padha ningkatake lalu lintas menyang situs web, nanging asil jangka panjang ora efektif. Iku aman kanggo sebutno sing spam panuntun wis potensial numpes kinerja search engine situs lan mundhak tingkat bouncing. Tingkat bouncing nduweni peran penting ing pangkat mesin telusuran. Nalika bouncing luwih dhuwur tinimbang situs web sing padha, sampeyan kudu nggarap artikel kanthi kualitas lan peringkat situs sampeyan bakal ngetokake alon-alon, ora ketompo carane ngoptimalake search engine. Saliyane, sampeyan uga mirsani paningkatan bandwidth sing bisa nambah tagihan hosting tanpa alasan.

November 29, 2017
Semalt Expert: Apa Referrer Spam & amp; Apa Iku Benoake?
Reply