Back to Question Center
0

Semalt Expert: Apa Darodar?

1 answers:

Sadurunge maca artikel iki, mriksa lalu lintas situs web sampeyan log ing Google Analytics. Deleng ing pandhuan ndhuwur lan delengen apa sampeyan bisa nulis entri kasebut kanthi 'Darodar.com' '. Yen saiki, sampeyan mungkin takon dhewe, "Apa Darodar?"

Apa Darodar?

Situs web Darodar nuduhake yen perusahaan kasebut nawakake layanan SEO. Artem Abgarian, ing Semalt Manager Sukses Customer Senior, pangandikane asal saka Darodar ora dikenal. Para panaliti ngerti manawa Darodar nggunakake spider ngasilake lalu lintas, ora nglirwakake derivatif robots.txt, lan ora menehi keuntungan apa wae.

Darodar nduwe posisi ing ngendi saiki nganggo buntut indeks kasebut kanggo nggambar. Priksa manawa bisa nyusup situs web sakbenere lan ninggalake jejere laporan lalu lintas kanggo admins penasaran kanggo nemokake. Tertarik ngerti kepiye kedadeyan lalu lintas, admins ngunjungi situs web Darodar lan ndeleng proposal nilai SEO lan tawaran kanggo ndaftar. Ora ana sing ngerti yen perusahaan iku sah utawa ora. Kasunyatan bilih migunakake pasukan kasar kanggo nyusup situs web tanpa ngerteni aturan sing ana ing robots.txt ngasilake akeh perhatian. Nanging, uga nyatakake yen dheweke bisa nyisihake sapa sing njaluk nyopot saka indeks kasebut. Bebener iki statement durung dikonfirmasi.

Kekurangan Darodar Indexing Site Panjenengan

1. Skewed Data Analytics

Salah sawijining implikasi saka Darodar ngunjungi situs yaiku sing kacathet ana ing cathetan lalu lintas. Masalah karo iki yakuwi nyebabake sumber referal sing sah saka daftar kasebut lan ora gampang diterangake menyang tim eksekutif sing ngapa Darodar katon ing laporan analytics.

Darodar uga nyebabake tingkat bouncing situs. Wiwit bot-bot Darodar ngunjungi kaca siji-siji sakwentoro, tindakan sing ditindakake kanthi cepet ing tingkat sing luwih dhuwur.

Analytics lan aplikasi nelusuri data bisa mbantu nyaring lalu lintas sing ora dikarepake. Sampeyan bisa nyaring Darodar saka Google Analytics. Kanthi nggunakake filter, Darodar ora bakal katon ing lapuran maneh. Pindhah menyang Admin banjur pilih alat filter sing pengin digunakake miturut tampilan / profil.

2. Bandwidth Cost

Nalika crawler Darodar ndadekake panjalukan ing situs kasebut, data mili lan mundur saka server. Bisa dadi larang regane, saumpama server nganggo bandwidth winates. Jebule akeh lalu lintas sing diduweni dening Darodar bisa nambah banget cepet.

Cara paling apik kanggo mblokir Darodar yaiku nggunakake robots.txt sing biasane dianggep. Uga, angel kanggo mblokir domain nggunakake arahan htaccess utawa pendekatan sing padha amarga nggunakake sawetara lokasi kanggo ngowahi lalu lintas. Opsi liyane iku kanggo nglakokna blok ing tingkat server sing bisa nduwe implikasi sing abot ing kinerja server lan mulane ora dianjurake.

Ngendi sampeyan pindhah saka kene?

Yen Darodar ora katon ing cathetan lalu lintas, mung ditolak. Yen sampeyan ngelingi spike sajrone bandwidth utawa sampeyan mung pengin ngilangi saka laporan sampeyan, njaluk supaya ora bisa ngindeks. Yen ora, banjur aplikasi sawetara aturan basis server sing nolak akses saka aktivitas apa wae saka Darodar.com.

November 29, 2017
Semalt Expert: Apa Darodar?
Reply