Back to Question Center
0

Semalt: Apa Referensi Darodar.com?

1 answers:

Yen sampeyan mriksa akun Google Analytics kanthi teratur, sampeyan bisa sok dong mirsani sawetara sumber rujukan ing saluran akuisisi. Delengen, sumber-sumber kasebut katon resik nganti sampeyan mriksa apa sing kedadeyan karo data analytics sampeyan. Various webmaster lan blogger sok dong mirsani jumlah lalu lintas sing akeh menyang situs web saka darodar.com. Ahli Semalt , Julia Vashneva, ngelingake yen lalu lintas sing palsu ora diwatesi karo darodar.com, sing diwiwiti saka ton referral lan pranala liyane kayata websitebuttons gratis, kambasoft, 7makemoneyonline, lan liyane. Situs iki ningkatake bendera abang kanggo webmaster, pengusaha, lan pemasar, lan wektu kanggo nemtokake apa darodar.com lan cara layanan spam ngubungake kasebut.

Apa Darodar?

Ing 2013, sawetara webmaster ngunjungi kunjungan rujukan unik saka situs sing dikenal minangka darodar.com lan variasi. Wong-wong ketemu situs web sing nampa 200 nganti 2000 kunjungan saben sasi saka situs web aneh lan curiga, lan tingkat bounce ana 100% sing tegese pengunjung ora nglampahi luwih saka siji ing situs. Ora let suwe, para pemilik situs web lan webmaster kesandhung minangka darurat jaringan spam.

Iku aman kanggo sebutno sing darodar.com pasar dhewe minangka perusahaan SEO paling apik sing mbantu nambah peringkat situs sampeyan. Nyatane, perusahaan iki ngrusak akun Google Analytics karo lalu lintas palsu lan masalah utama iku ora mungkin kanggo nyingkirake spam ngubungake. Para ahli web nyatakaké yèn darodar wis nggawa taktik SEO sing ireng sing bisa digarap maneh. Perusahaan iki wis muncul minangka buta referral spam lan piranti webmaster sing diarani situs web cilik lan gedhe karo jumlah pengunjung sing luwih murah. Ing tembung liyane, kita bisa nyatakake yen situs iki ora keganggu nggawa lalu lintas asli lan target bisnis cilik lan medium kanggo nambah peringkat dhewe.

Kepiye cara kerjane?

Yen sampeyan kepenginan carane darodar.com bisa mlaku, muga-muga sampeyan nulis bots lan laba-laba ngirim pesen menyang log panganggo sing didaftar ing publik. ngakses file, nggawe pranala referrer HTML lan banjur muncul minangka kunjungan rujukan ing akun Google Analytics Sampeyan uga percaya yen darodar.com ngirim puluhan pengunjung palsu menyang situs lan trik data Google Analytics. Masalah utama yaiku bot-bot ngilangi arahan robots.txt sing njaluk supaya ora diindeks. File Robots.txt digunakake kanthi wutuh kanggo nyuda bots asli saka ngindeks situs web sampeyan lan ngoleksi informasi. 22) search engine s uga nggunakake crawler kanggo ngindeks situs sampeyan, lan sing uga darodar.com.

Apa kudu aku?

Sampeyan ora tau ngunjungi darodar.com utawa situs afiliasi liya yen sampeyan pengin njamin keamanan sampeyan ing internet. Uga, sampeyan ora pengin nggunakake plugin kasebut lan aja nyoba mbusak darodar.com saka asil panelusuran sampeyan . Luwih akeh, sampeyan kudu mbusak cache kanggo mesthekake yen darodar.com lan afiliasi ora ana ing sajarah sampeyan. Kanggo nyingkiri spam ngubungake iki, sampeyan kudu nyaring saka akun Google Analytics. Sanadyan ora bakal mandheg bot-bot saka mbukak situs, bakal nyingkirake data sing ngubengi lingkungan darodar.com lan tombol-kanggo-situs web. Sampeyan uga bisa mblokir darodar.com saka file .htaccess, lan iki bisa dilakoni kanthi nyisipake kode spesifik ing ndhuwur URL sampeyan.

November 29, 2017
Semalt: Apa Referensi Darodar.com?
Reply