Back to Question Center
0

Semalt: Apa Darodar.com Lan Apa Legit?

1 answers:

Ing 2014, muncul situs phantom sing diarani minangka darodar.com mulai nandhang kacau lan mbungkus pangembang web lan blogger. Para webmaster ngelingi yen darodar.com ana ing akun Google Analytics. Darodar.com tansah nuduhake munggah ing subway lintas sub-referal lan nyebabake data Google Analytics kanthi nggawe katon kaya haram. Akeh kunjungan bisa nyerang situs sampeyan, lan kenaikan rujukan kasebut bisa ngluwihi 40 penampil site tambahan saben dina. Nalika lalu lintas katon aman, macem-macem pangembang web lan blogger kesal lan kesel amarga situs sing ora dingerteni lagi ngganggu data Google Analytics. Darodar.com dikenal kanggo nimbulaké lalu lintas angkoro, lan pangembang web wis mbentuk sawetara cara kanggo nyingkirake.

Apa Darodar Doing lan Kenapa?

Telpon kasebut minangka alat analytics webmaster sing profesional lan kondhang sing bisa nulung sampeyan ningkatake peringkat situs web sampeyan ing asil mesin telusur . Darodar.com uga nyatakake yen bakal mbantu sampeyan ngevaluasi lan ngawasi kata kunci pesaing sing wis ditargetake lan bakal ngirim sampeyan lalu lintas sing bisa dilacak lan berkualitas ing sawetara dina bisnis. Miturut Artem Abgarian, pakar Semalt , darodar.com minangka program analisis pesaing. Iku ngrusak data Google Analytics lan nglumpukake informasi saka situs sing bisa dienggo bareng karo saingan sampeyan mengko. Nalika iku banget angel kanggo nemtokake Darodar tujuan ngubengi situs, kita aran yen panen informasi saben dina.

Apa bilai ala utawa phish Rusia?

Iku angel ngomong manawa darodar.com iku bot ala utawa phish Rusia. Nalika perusahaan iki mulai bandwidth snagging ing saindhenging World Wide Web ing taun 2013, maneka web panaliti ngumumake manawa ngirim lalu lintas kualitas lan bot-bot ora aman. Yen dijaluk..com punika bot ingkang mboten sae, badhe saged mangaruhi bandwidth situs sampeyan lan bakal ngendhaleni ing saderengipun dinten, ngowahi pangkat search engine . Lan yen ana phish Rusia, Darodar bakal nembus akun Google Analytics lan bakal nggunakake situs kanggo ngembangake backlinks dhewe . Akun Skype perwakilan perusahaan iki nyebutake Darodar minangka basis Amerika. Nalika webmaster ngelus-elus gulungan roti bali menyang darodar.com, piyambakipun nyathet yen perusahaan punika berbasis ing Rusia lan iklan kasebut minangka perusahaan Amerika.

Carane mblokir Darodar.com?

Sampeyan bisa mbusak darodar.com minangka referer ing akun Google Analytics utawa bisa ngilangi file kasebut ing .htaccess. Kanggo metode kapisan, sampeyan kudu pindhah menyang admin> Filter> Filter + bagean banjur jeneng filter minangka darodar.com. Banjur sampeyan kudu milih opsi Ngilangi lan tambahake filter kasebut. Aja lali nyimpen setelan sadurunge nutup jendhela. Ing cara liya, sampeyan bisa mblokir darodar.com langsung ing file .htaccess sampeyan. Langkah kapisan kanggo mbukak berkas iki lan nambah kode ing ngisor iki:

RewriteEngine ing

# Pilihan + FollowSymlinks

RewriteCond% {HTTP_REFERER} darodar \ .com [NC]

RewriteRule. * - [F]

Sawise sampeyan nambahake kode iki, sampeyan ora bisa mbatalake owah-owahan lan kudu nggunakake situs sampeyan.

November 29, 2017
Semalt: Apa Darodar.com Lan Apa Legit?
Reply