Back to Question Center
0

Semalt - 3 Tip Kanggo Mbusak Parameter URL Saka Laporan Google Analytics

1 answers:

Paramèter Google Analytics minangka cara sing gampang kanggo nglacak usaha marketing online. Yen akun Google Analytics wis dikepengake nganti atusan nganti ribuan kaca unik sing ora bener ana, kemungkinan sing URL ala ngganggu data sampeyan. URL kuwi ora katon normal, lan paramèter ditambahake menyang URL siji lan sijine maneh. Akibaté, sabanjure pengunjung ditransfer menyang pakulinan, lan sampeyan kudu nambah jumlah pengunjung kanthi ngilangi parameter URL sing ora dikarepake saka laporan Google Analytics.

Kanggo iki, sampeyan kudu ngelingi tips-tips ing ngisor iki sing diwenehake dening Oliver King, ahli terkemuka saka Semalt .

1. Ngilangake Parameter Kueri:

Priksa URL kanggo informasi basa utawa sesi lan ngilangi paramèter query. Kaping pisanan, sampeyan kudu nemtokake parameter URL sing ora ana guna lan kudu dikecualakake saka lapuran sampeyan. Langkah sabanjure yaiku mriksa opsi Setelan Tampilan ing akun Google Analytics lan nambah dhaptar parameter sing arep dibusak. Iku bisa kanggo njaluk wong di resiki ing menit. Kanggo iki, sampeyan kudu nyetel setelan ing akun Google Analytics lan nggawe filter kanggo kabeh parameter URL sing elek. Yen sampeyan pengin nyiyapake akun Google Analytics anyar, sampeyan bisa uga wedi ngupdate data sampeyan karo akun Google Analytics liyane..Kanggo ngilangi kebingungan, sampeyan kudu pindhah menyang bagean Profil akun Google Analytics sing ana utawa anyar lan tambah parameter URL ing filter sing beda. Sawise sampeyan nambahake, aja lali nyimpen owah-owahan lan enteni sawetara wektu kanggo data sing dikirim menyang profil Google Analytics sing anyar utawa sing wis ana.

2. Striping search site:

Sampeyan kudu ngilangi paramèter pitakonan telusuran saka laporan Google Analytics kanggo njamin safety situs. Ing opsi Pandang Setelan, pindhah menyang Setelan Telusuri Site lan klik paramèter pitakonan Strip metu saka URL URL. Sampeyan kudu ngelingi manawa akun Google Analytics ora ngupdate ulang data ing sembarang biaya. Ing tembung liyane, sampeyan ora bisa mbusak paramèter saka data sadurungé. Iki tegese data sing arep diterusake bakal diwenehi parameter URL.

3. Konsolidasi homepage lan garis miring:

Yen server web sampeyan nampilake homepage sing katon kaya file index.php, sampeyan kudu nggabungake homepage lan slashes mburine. Google Analytics bisa ngilangi domain, kayata asringegg.com, lan ngecek bagian sing isih ana saka sawijining URL kanggo ngitung jumlah total kaca sing unik. Akibaté, paraméter URL dinamis bisa nggawe kaca unik kanggo Google Analytics kanggo direkam.

Pikiran Final:

Google Analytics bakal mlebu log pirang-pirang URL minangka kaca unik. Mangkono, laporan iki bakal dikembangake kanthi atusan nganti ewu tampilan kaca unik sing ora ana lan ora bisa nyedhiyakake sembarang nilai kanggo bisnis sampeyan. Sampeyan bisa paraméter URL kanggo ora nyedhiyani informasi sing wigati. Umpamane, sebagian besar paramèter URL karo nomer produk, diskon, lan kode pricing diakoni minangka tampilan kaca unik dening akun Google Analytics.

November 29, 2017
Semalt - 3 Tip Kanggo Mbusak Parameter URL Saka Laporan Google Analytics
Reply