Back to Question Center
0

Semalat: Wiki Paling Apik

1 answers:

Julia Vashneva, Manager Sukses Semalt , ngandharake yen Wikipedia Freaks 'Cool Club' minangka salah siji saka grup Facebook sing misuwur lan misuwur. Iku nyediakake artikel Wikipedia paling kerep, paling aneh, lan paling gampang. Saka 52 paus hertz menyang Tarrare, kabeh wis kasedhiya ing feed 'Facebook News' anggota. Wiwit ngadeg ing September 2013, klompok iki wis akeh banget lan dadi komunitas luwih saka 30.000 anggota aktif. Kene kita wis ngobrol babagan artikel-artikel Wikipedia paling favorit lan paling anyar.

Kentucky Meat Shower

Iku ora seksual tumindak seksual nanging kedadeyan cuaca ora biasa. Ing Bath County, Kentucky, ing wulan Maret 1876, potongan daging, utamané daging sapi udan ing dhaérah 100 meter sajrone menit. Banjur, potongan kasebut dikenal minangka jaringan paru-paru jaran.

Ratu Ratu

Ratu saka Balobedu kagolong saka Afrika Kidul. Dheweke dipercaya bisa ngontrol awan lan udan. Kanggo taun, tahta ora ana amarga kontroversi babagan bocah-bocah ora sah saka Ratu Ranyono lan kritik saka gaya urip lan gaya aneh Modjadji.

Drukpa Kunley

Penyair lan Budha Tibet iki nduweni kekuwatan ngubah sétan-sétan dadi dewa-dewa protektif sawise ngetokake zakar kanthi jeneng Thunderbolt of Flaming Wisdom. Kunley uga misuwur babagan praktik esoterik lukisan phallus ing tembok Bhutan..

Joyce Carol Vincent

Awak Carol Caroline ditemokake ing apartemen London, sing katon aneh lan ora biasa amarga awak mati ana ing kono luwih saka telung taun. Amarga kabeh tagihan dibayar kanthi otomatis, televisi lan pemanasan dheweke mlaku, lan bagean saka sewa dheweke dibayar uga, kabeh wong percaya yen Joyce urip. Dina sadurunge dheweke mati, wanita enom iki wis ngilangi kontak karo kanca-kancane lan kanca-kancane.

Armin Meiwes

Wong Jerman iki kondhang amarga mateni lan mangan wong sing sarujuk bakal dipangan. Dheweke wis ngirim iklan ing situs iki, The Cannibal Cafe, ngendi Meiwes nyatakake yen dheweke nggoleki wong sing bakal dipateni lan dikonsumsi. Wong lanang saka Berlin, Bernd JR Armando, nanggapi iklan lan Miewes ngilangi zakar Brandes lan mateng kanthi bener.

Jennifer lan Juni Gibbons

Padha kembar sing ayu sing ngandhani gerakan-gerakane saben liyane lan ngomongake kanthi cara sing ora ana sing ngerti. Senadyan upaya kanggo misahake kasebut kanthi ngirim menyang sekolah beda, kembar dadi katatonik lan didhelikake nganti dheweke ketemu manèh. Ora let suwé, dhèwèké dadi penjahat lan dikirim menyang rumah sakit, ing ngendi dhèwèké wis umur patbelas taun.

George Herriman

George Herriman minangka salah sawijining tokoh kartunis Amerika paling apik ing abad kaping 20. Dheweke misuwur minangka komik sing irah-irahané Krazy Kat. Dheweke ngakoni dheweke minangka wong Yunani, nanging sijine kelahiran George minangka werna kanthi keturunan campuran-ras.

Abdel Halim Hafez

Abdel yaiku salah sawijining penyanyi Arab lan Mesir paling misuwur. Dheweke dianggep minangka pangadeg musik Arab, lan musiknya inspirasi revolusi Mesir taun 2011. Dheweke bunuh diri ing taun 1977, lan donya ora tau duwe Big Pimpin tanpa Halim.

November 29, 2017
Semalat: Wiki Paling Apik
Reply