Back to Question Center
0

Semalat Pangunggahan Top Panyeyulan Tip Plugin WordPress

1 answers:

Ngoperasikake situs web WordPress karo spike lan lalu lintas spam bisa dadi rada sibuk. Plugin Plugin WordPress mbantu para pemilik situs web e-commerce kanggo mblokir lalu lintas sing ora dikarepake lan spammer sing asal saka macem-macem negara. Minangka konsultan marketing, sampeyan ora kudu kantun nggunakake plugin WordPress kanggo situs web panjenengan.

WordPress menehi konsultan marketing kesempatan kanggo nggawe blog banget lan aplikasi desain sing kuat. Efisien nggunakake plug-in WordPress blocker ngidini pemilik situs web kanggo mblokir kemacetan lalu lintas sing ora dikepengini saka negara-negara tartamtu.

Michael Brown, ahli terkemuka saka Semalt , nemtokake plugin plug-in ing ngisor iki sing paling disenengi WordPress sing bakal mbantu sampeyan nyegah lalu lintas spikial saka negara-negara manunggal.

Geolify WordPress plugin

Geolify minangka salah sijine plugins WordPress sing paling apik kanggo digunakake ing situs web sampeyan. Geolify nggawe gambar interaktif, isi, lan entuk akses menyang lokasi pengunjung potensial sampeyan. Pamilik situs web nggunakake WordPress plugin seneng hak istimewa ngarahake pengunjung sing mlaku saka siji URL menyang liyane.

Geolify plugin kalebu geolokasi ngendi pamilik situs web bisa ngakses blog WordPress nggunakake skrip lan kode. Kode sing umum digunakake yaiku geolifylatitude lan geolifystatename.

Plugin keamanan Centrora

Centrora minangka pemblokir unik plugin WordPress sing dirancang kanggo menehi solusi keamanan situs web. Plugin keamanan Centrora kasusun saka scanner terintegrasi, solusi serep, lan firewall. Pamilik situs web nggunakake plugin keamanan Centrora siap ngenali skrip ala, virus, lan injeksi SQL.

Versi keamanan Centrora sing lagi dirilis iki kalebu saka scanner direktori lan pemindai file..Plugin keamanan iki uga kalebu fitur ndhuwur kayata pamblokiran negara, sistem konfigurasi firewall, lan scanner canggih.

IQ Block Country Plugin

iQ blocker WordPress plugin menehi situs web pamilik kesempatan kanggo matesi negara individu saka ngakses isi. Kanthi plugin negara blok iQ, sampeyan bisa kanthi gampang mblokir negara sing nyebabake spamming lan upaya hacking.

Minangka pemilik situs web WordPress, sampeyan bisa netepake pamblokiran kabeh negara lan kajaba alamat IP sampeyan saka ngakses isi sampeyan. Nambah lapisan keamanan ing situs web WordPress lan mblokir pengunjung sing ngalangi saka ngakses konten sampeyan.

IP2Location Country Blocker plugin

IP2Location blocker WordPress plugin ngidini klien kanggo mblokir sawetara pengunjung saka ngakses isi. Plugin WordPress iki ndhukung format BIN lan format IP2Location. Kanthi plugin IP2Location WordPress, sampeyan bisa nyetel kaca 403 lan pangalihan pengunjung sing asal saka macem-macem negara menyang kaca sing disesuaikan.

IP Geo Block plugin

IP Geo Block plugin kalebu fitur kontrol imigrasi sing mbantu kanggo mblokir upaya login, akses apik, lan spam ing situs sampeyan. IP Geo blocker WordPress plugin ndhukung plugins keamanan, BuddyPress, rescue gampang, lan bbPress.

Plugin Perlindungan WP GEO Website

Plugin WP GEO WordPress mbantu pemilik situs web mbatesi akses menyang negara sing ora dikepengini utawa alamat IP individu ing situs sampeyan. Plugin iki blocker WordPress mblokir pengunjung sing asalé saka negara mlarat saka ngakses isi situs web panjenengan.

Pangalihan pribadi IP negara

Iki minangka plugin blocker WordPress sing menehi pemilik situs web kesempatan kanggo mblokir lalu lintas sing ora dikarepake. Plugin redirections negara IP migunakake atribusi pengunjung lan cookie browser kanggo ngarahake alamat IP nagara sing diblokir menyang kaca sing wis ditemtokake.

Admin Block Negara plugin

Iki minangka salah sijine plug-in WordPress pangalembono sing bisa kanggo mblokir lan matesi akses menyang kaca admin.

Plugin Wordfence Security

Iki panganggo paling cedhak plugin WordPress kanggo mblokir alamat IP individu, firewall, lan keamanan login. Plugin keamanan Wordfence dipigunakaké déning Ancaman Pertahanan Feed, piranti lunak sing nglindhungi pamilik situs web sing disusupi.

Pemblokir Plugin WordPress sing dibahas ndhuwur kasebut mbantu pemilik situs web kanggo matesi akses pengunjung ngakses konten lan situs web. Ngundhuh lan nginstal fitur-fitur iki kanggo mblokir kahanan lalu lintas saka negara angkoro.

November 29, 2017
Semalat Pangunggahan Top Panyeyulan Tip Plugin WordPress
Reply