Back to Question Center
0

Semalat Islamabad Specialist - Apa Bot Spider & Cara Ndandani Iku?

1 answers:

Maneka warna wong fokus ing nempatake kathah tembung kunci lan frasa karo backlink ing bagean profil blog lan bagean komentar. Carane bot-bot lan laba-laba bisa digunakake lan cara informasi sing disusun ing teks bakal nemtokake cara situsmu ditingkatake ing asil mesin telusur .

Sohail Sadiq, ahli terkemuka saka Semalt , fokus ing kene yen sampeyan kudu nglatih laba-laba lan crawlers babagan carane kaca web sampeyan kudu diindeks, lan iki bisa rampung kanthi tag: = "nofollow" jangkar. Bakal temtunipun ngilangi jumlah pranala sing metu lan bakal nyedhiyakake kaca situs kanthi umur.

MSNbot, Googlebot, lan Yahoo Slurp kabeh bot, crawler, lan laba-laba sing tanggung jawab kanggo panen informasi kanggo search engine s. Yen sampeyan nglacak statistik situs web, sampeyan bisa ndeleng Yahoo Slurp, Googlebot, lan MSNbot minangka para tamu sing disenengi lan bot-bot mesin telusuran iki ngumpulake informasi babagan kaca web kanggo mesin telusuran..Nemokake labah-labah lan bot iki kerep dianjurake amarga tegese situs sampeyan dirayakake meh saben dina lan isi bakal ditampilake ing asil mesin telusahan (SERPs).

Apa bot spider?

Bot spider minangka program komputer tartamtu sing ngetutake pranala tartamtu ing situs web lan nglumpukake informasi babagan situs kasebut supaya bisa dienggo online. Contone, Googlebot nderek tag SRC utawa HREF kanggo nemokake gambar lan kaca sing ana hubungane karo niche tartamtu. Minangka crawlers ora program komputer sing nyata, kita ora bisa gumantung marang wong-wong mau amarga padha kejiret dening situs web lan blog digawe kanthi dinamis. Nalika arep ngindeks situs web liwat Googlebot, sampeyan kudu ngelingi yen kaca lan gambar tartamtu ora bakal diindeks kanthi jujur. Malah spider sing biso dipercoyo lan kondhang manut pandhuan lan petunjuk tartamtu saka file robots.txt. Iku file document sing ngandhani labah-labah lan bot-bot apa sing kudu diindeks lan apa sing ora kudu dirayakake. Sampeyan uga bisa nglatih robot supaya ora ngetutake link kaca karo meta tag tartamtu kayata "Googlebot".

Carane ndandani bot?

Sawetara bot apik nanging sing liyane ora apik lan kudu dibusak kanthi cepet. Bot-bot ala ora peduli apa-apa bab file robots.txt, lan ana kanggo ngumpulake informasi sensitif uga ID email. Kanggo nglawan bots ala lan spam sing padha, sampeyan kudu nggunakake javascript minangka mbantu ndhelikake alamat email sampeyan. Nanging, apa sing ditulis kanggo nyegah bots sing ora becik bakal dibubarake dening bot-bot paling ora ana ing wektu. Perusahaan perang nglawan bots lan menehi apa sing dienggo, ndhelikake alamat email lan informasi sing sensitif. Padha pinter cukup kanggo nemtokake kabeh alamat email ing wektu ora. Kita ngarep-arep sing bakal ngresiki kebingunganmu babagan apa bot-bot lan cara kerja. Sampeyan saiki ngerti prabédan antarane bot lan spider utawa crawler lan carane ngumpulake informasi babagan situs web utawa blog. Yen sampeyan duwe pitakonan liyane ing atine, sampeyan bisa ngirim komentar ing bagean komentar lan bisa nyana jawaban kanthi cepet.

November 29, 2017
Semalat Islamabad Specialist - Apa Bot Spider & Cara Ndandani Iku?
Reply