Back to Question Center
0

Semalat: Iku Sampeyan kudu ngerti Prakawis Darodar lan Social-Buttons.com

1 answers:

Nemokake data sing resik lan akurat karo kamar kanggo interpretasi luwih ngenani keterampilan sampeyan ngatur situs web e-commerce. Nggunakake metrik rujukan langsung kanggo ngukur kemajuan online sampeyan paling penting nalika nerangake online lan marketing digital . Nanging, bisa dadi rada sibuk kanggo duwe situs web sing dipengaruhi dening darodar.com lan spam- spam.com sosial-buttons.com.

Michael Brown, Manager Sukses Semalt Customer, ngandhani yen situs web sing dipengaruhi dening darodar.com lan ancaman ala liyane cenderung duwe tingkat bouncing dhuwur, jejere 100%, faktor kunci sing nuntun algoritma peringkat kanggo pangkat situs web sing kurang. Nindakake pancasan perusahaan ing data Google Analytics kanthi sosial-buttons.com lan darodar.com mimpin menyang kejatuhan total. Ing tembung-tembung prasaja, situs kanthi tingkat sing luwih gedhe bisa nerjemahake yen durasi sesi rata-rata cedhak karo nol.

Darodar.com: Apa?

Metu penasaran, konsultan marketing lan pamilik situs web nggoleki Google nggoleki ing ngendi akeh lalu lintas. Ing pangertosan nyata, asil nuduhake manawa jeneng situs web sing nuduhake lalu lintas rujukan ora bisa dianggep ing Google Analytics. Ing sawetara wulan kepungkur, situs web sing ora dikenal minangka Darodar.com wis resonating ing laporan Google Analytics. Ing tembung liya, Darodar.com minangka spam pangiriman digawe saka kunjungan menyang situs online.

Miturut ahli IT, spammers ngowahi jeneng lan kode sing digunakake kanggo nggawé situs web spam, sing padha sing saiki kedadeyan ing Darodar.com. Ing pasar anyar, Darodar.com nyopir lalu lintas palsu menyang situs lan laporan skewing ing Google Analytics minangka social-buttons.com.

Mratelakake data Google Analytics

Darodar.com: apa? Iki minangka pitakonan sing wis sirkulasi ing industri marketing digital. Uga dikenal minangka social-buttons.com, darodar.com dienggo nyolong laporan GA lan data kanthi nyopot lalu lintas sing ora dikarepake lan palsu ing situs web sampeyan. Minangka pemilik marketing, sampeyan ora pengin nggawe keputusan perusahaan kanthi gumantung marang laporan GA.

Nomer ora ngapusi. Yen situs web sampeyan duwe tingkat pentas sing luwih saka 70%, sampeyan kudu nyusul strategi strategi sampeyan. Yen situs web tandha ing jejere sesi nol sesi, paling sampeyan lalu lintas teka saka bot, lalu lintas sing ora dikarepake, lan spam ngubungake kayata social-buttons.com. Iki nuduhake alasan kanggo ngapa sampeyan ngowahi peringkat kunci ing algoritma.

Apa sampeyan ora kudu ngeklik pranala aneh sing dikirim ing situs web panjenengan

Ngoperasikake situs web nggoleki tingkat kewaspadaan sing dhuwur. Nunyuk tab utawa ngeklik link angkoro sing dikirim menyang sampeyan dening spammers nandhani sampeyan gampang diganggu karo peretas. Peretas ngira sampeyan bakal mriksa identitas situs web lan ngetik alamat kasebut ing Google Analytics. Pirates uga ngarepake sampeyan klik 'tab Pencet kanggo nggoleki' icon sing ditampilake ing GA sampeyan.

Wayahe sampeyan tiba ing trick lan tekan tombol tab, sampeyan bakal redirected menyang liyane situs web angkoro, ngendi peretas bisa kanthi gampang akses credentials online.

Dadi apa Darodar.com? Apa ana? Social-buttons.com lan Darodar.com minangka spam referral sing umum digunakake dening spammers kanggo entuk biaya rujukan. Sawise ngeklik tautan angkoro sing dikirim menyang sampeyan, spammers bisa dibayar kanggo sing. Intine ngasilake pranala referensi palsu yaiku manuver pengunjung lan pemilik website kanggo nggolek tautan lan entuk dhuwit sing nyata.

November 29, 2017
Semalat: Iku Sampeyan kudu ngerti Prakawis Darodar lan Social-Buttons.com
Reply