Back to Question Center
0

Semalat Expert - Tips Carane Stop Google Saka Nglukis Panjenengan WordPress WordPress Situs

1 answers:

Mesin panyurung mesin telusur saka indeksasi situs web sementara nganti sampeyan kepungkur ing phase pembangunan sing paling penting nalika nerangake marketing online. Minangka pemilik situs web, tujuan utamane yaiku kanggo njaluk indeks Google situs web lan peringkat dhuwur ing kalkulus sedina sedina.

Sawise nginstal WordPress sampeyan, mungkasi Google saka crawling situs sampeyan iku sampeyan kudu nglakoni. Tahap awal ngembangaken situs web sampeyan bisa ngrusak lan ngrusak usaha sampeyan ing mangsa ngarep minangka konsultan marketing. Ingkang kapisan ingkang paling nyengsem ing paningalan webmaster nalika miwiti proses ngembangaken situs web punika nyopot lalu lintas lan ngundang bot lan crawler kanggo ngindeks situs.

Piye carane sampeyan mblokir mesin telusur lan mungkasi Google saka crawling situs sampeyan? Iki pitakonan sing cocog karo pikiran akeh webmaster.

Igor Gamanenko, ahli top saking Semalt , nyedhiyakake sawetara tips lan petunjuk babagan cara kanggo mungkasi mesin telusuran lan Google saka ngubengi situs sampeyan kanggo ngembangake pembangunan situs web sampeyan.

Nggunakake sandhi kanggo nglindhungi situs sampeyan liwat cPanel

Pentinge nglindhungi situs web anyar kanthi tembung sandhi lan mungkasi Google saka crawling bisa ditekan cukup apik. Sampeyan ora pengin mesin telusur ngrusak situs web sampeyan ing tahap pangembangan. Minangka pemilik situs web, sampeyan bisa kanthi gampang nglindhungi file pendaptaran saka cPanel dashboard. Crawler web kayata Google gagal ngindeks lan ngakses file pendaptaran sing dilindhungi dening sandhi. Kanggo nglindhungi sandi file;

sing) Mulihake akun cPanel lan pilih 'Sandi Protect Directories'

b) Bukak direktori 'Ngarep' akun lan klik 'Go..'

c) Pilih lokasi sing diinstal WordPress sampeyan

d) Pilih liwat 'Sandi nglindhungi direktori iki' lan ketik jeneng direktori sing bakal kajaga ing kothak sabanjure. Klik ing 'Simpen' tombol

e) Sawise nampa kode sukses, mulih menyang dashboard lan nggawe jeneng panganggo lan tembung sandhi anyar. Klik ing 'ngowahi panganggo sing sah / tambah' kanggo sementara mungkasi Google saka crawling situs sampeyan

Nggunakake File Robots.txt kanggo mblokir mesin telusur

Kanggo mblokir mesin telusur liyane lan Google saka crawling indeksasi situs web sampeyan, kanthi manual generate lan ngunggah file robots.txt sing digawe menyang direktori situs lan instruct mesin lan Google ora kanggo indeks situs web Panjenengan.

Alternatif liya yaiku nggunakake fitur inbuilt ing WordPress sampeyan diinstal kanggo nglatih mesin kanggo ora nyusup situs web. Kanggo nglakokaké iki;

sing) Bukak dashboard WordPress lan klik 'Setelan,' banjur pilih 'Reading.'

b) Pilih 'Nggoleki search engines saka ngindeks situs web iki' lan klik 'Save Changes' kanggo mblokir kabeh mesin telusur kanggo crawling situs web sampeyan sementara.

Sandi-nglindhungi situs web sampeyan nggunakake plugin WordPress

Minangka webmaster, sampeyan bisa nggunakake plugin WordPress kanggo nyegah Google saka crawling situs sampeyan. Nanging, dianjurake nggunakake plugin sing diupdate kanggo entuk asil sing efektif. Aktifake plugin lan klik 'Setelan.' Mulai plugin lan ngeset tembung sandhi anyar. Klik tombol 'Simpen Owahan' kanggo mblokir mesin telusur saka crawling ing situs sampeyan.

Nggawe rekaman situs web lan statistik aman paling penting nalika nerangake marketing digital . Mblokir mesin telusur Google saka crawling and indexing situs web sampeyan menehi wektu akeh kanggo berkembang lan entuk data resik ing wektu nyata. Gunakake tips ndhuwur kasebut kanggo nyegah Google lan mesin telusur liyane saka ngindeks situs sampeyan kanggo sementara.

November 29, 2017
Semalat Expert - Tips Carane Stop Google Saka Nglukis Panjenengan WordPress WordPress Situs
Reply