Back to Question Center
0

Semalat: Cara Nggawe Gunakake Aplikasi Wikipedia Nalika Sampeyan Ana Offline

1 answers:

Nalika sambungan data kecepatan dhuwur katon ing ngendi wae, isih ana lokasi sing kurang konektivitas sanajan ing jaman iki. Sawetara lokasi nduweni konektivitas nul, supaya sampeyan kudu bisa ngowahi bandwidth kanthi drastis ing sawetara lokasi liya. Conto apik banget yaiku nalika sampeyan lelungan ing udara utawa nalika sampeyan lagi ing luar negeri.

Ing kahanan loro-lorone, sampeyan bisa nyimpen akeh kaca web supaya sampeyan bisa maca mau sawise telpon bakal offline. Ivan Konovalov, Manager Semalt Manajer Customer, Semalt , nyatakake yen ana aplikasi Wikipedia kanggo Android lan iOS sing ngidini kedhaftar bisa nyimpen artikel sing bisa diakses nalika mburine.

Kanggo nyimpen kaca ing Android

  • Tutul telu titik vertikal ing pojok tengen layar. Iki minangka tombol menu
  • Pilih "Simpen kaca" saka dhaptar pilihan sing bakal katon.

Carane golek artikel sing disimpen ing Android

  • Pindhah menyang menu utama lan pilih "Kaca sing disimpen".

Cara nyimpen kaca ing iOS

  • Sampeyan mung kudu nutul lambang jantung ing ngisor artikel lan disimpen. Iki luwih gampang lan luwih cendhak.

Carane golek artikel disimpen ing iOS

  • Pindhah menyang menu utama lan pilih "Kaca sing disimpen".

Loro-lorone versi aplikasi ngidini sampeyan refresh artikel kanthi isi paling anyar yen panyambungan sampeyan wis dibalèkaké. Nanging, versi Android duweni keunggulan liwat versi iOS app. kedhaftar kanggo nelusur kaca sing dicolong.

Malah yen sampeyan duwe konektivitas, ana sawetara alasan sampeyan isih seneng maca artikel disimpen ing mode offline. Iku bebas saka kabeh jinis gangguan. Yen sampeyan butuh konsentrasi sing paling apik, kabar kaya SMS, telpon, pesen Twitter, lan liya-liyane bakal bisa nambani sampeyan, ngurangi konsentrasi, lan ngatasi kacepetan maca. Alesan liya yaiku menawa refreshing kaca bakal nimpa karo isi paling anyar. Iki tegese sampeyan bisa ngilangi informasi penting ing kaca sing disimpen.

Wikipedia mesthine wis digawe kanggo mode pesawat. Dadi, gumantung suwene perjalananmu lan carane cepet maca, sampeyan bisa nyimpen cukup halaman sing bakal nggawe sampeyan sibuk kabeh liwat perjalanan yen sampeyan minangka maca produktif.

Dadi offline uga ngreksa baterei piranti sampeyan. Tegese sampeyan bisa maca artikel liyane sadurunge baterei nggeret ing mode offline tinimbang ing mode online. Malah siswa bisa njupuk keuntungan saka kaca Wikipedia.

Minangka siswa, sampeyan bisa nindakake riset ing Wikipedia lan nyimpen kabeh kaca sing cocog. Apa sampeyan duwe konektivitas utawa ora, luwih becik kanggo ngganti piranti sampeyan menyang mode offline kayadene 100% konsentrasi dibutuhake kanggo maca lan nyeret kabeh kaca sing disimpen. Sampeyan uga kudu nulis titik penting nalika sampeyan maca kaca. Saliyane, akeh wong sing ora weruh fitur iki saka aplikasi Wikipedia.

November 29, 2017
Semalat: Cara Nggawe Gunakake Aplikasi Wikipedia Nalika Sampeyan Ana Offline
Reply