Back to Question Center
0

Semalat: Cara Ngalangi Tombol Kanggo Lalu Lintas Referral Website

1 answers:

Yen situs web sampeyan nampa kunjungan sing ora dianjurake lan curiga saka tombol-for-website.com, bisnis sampeyan bisa rusak, lan sampeyan ora mung wong sing ngadhepi masalah iki. Tombol- kanggo-website.com minangka situs sing nglebokaké pangguna ing spam panuntun lan ngindex situs-situs web kasebut kanthi nggunakake data Google Analytics. Tombol kanggo situs web dienggo sacara luas dening spammer kanggo ningkataké situs palsu, lan nggedhekake pangkat ing Bing, Yahoo, lan Google.

Igor Gamanenko, pakar ndhuwur saka Semalt , ngandharake yen tombol-for-website.com spam ngubungake bisa nyebabake akeh masalah sing ora dikarepake. Kaping pisanan, spam panuntun bisa ngrusak stats Google Analytics, kayata data pamirsa, Akuisisi, lan Prilaku. Menawa spam referrer bisa ngancurake lokasi geografis, tingkat pentil lan kabeh sing ana ing akun Google Analytics.

Webmaster kerep sambat yen data situs kasebut utamane tingkat pentil disebabake dening spam referer kayane URL spam mung dumunung ing sawetara kaca lan ninggalake situs kasebut sajrone detik. Spam pan referrer ditampilake ing akun Google Analytics lan ngrusak peringkat situs ing sawetara dina.

Pambuka kanggo buttons-for-website.com:

Tombol- kanggo-website.com utamane ngarahake data analitik situs lan wis dirancang kanggo ngasilake panjaluk kaping menyang kaca web sampeyan ing wektu sing wis ditemtokake. Malware, bot lan kabeh tontonan topi ireng minangka bagian saka spam referer. Spammers entuk manfaat saka teknik iki babagan ngasilake bathi. Iku mbantu wong ngiklanake situs web dhewe lan nambah peringkat situs ing asil panelusuran ing mesin kanthi nggawe backlink kualitas menyang situs data situs web sampeyan. Kekurangan teknik iki yaiku yen referensi tombol- kanggo- situs web ngganggu statistik Google Analytics lan kabeh metrik liya..Padha uga nggunakake bandwidth situs lan nggawe panjaluk bola kanggo gabungke sampeyan lan akun Google Analytics. Mangkono, kita bisa ngomong yen spam referrer minangka teknik sing bisa ditemokake kanggo promosi isi spammer. Situs sing dituju kanggo ngirim lalu lintas kualitas menyang kaca web dhewe. Spammers lan peretas pengin ningkataké kaca web lan nyoba kanggo narik wong menyang produk lan layanan sing. Dheweke uga pengin ngedongkrak peringkat situs ing Google kanthi nggawe backlink kualitas. Padha nindakake tugas iki kanthi njaluk ngangkut barang menyang log panganggo situs, sing bakal digayuh Google lan katon minangka situs web spam.

Sampeyan kudu ngelingake yen tombol-for-website.com ora situs web mbebayani anggere sampeyan ngeklik pranala sing gegandhengan. Sampeyan bisa nggawe masalah kanggo pengunjung lan bakal ngresiki akun Google Analytics. Ing sawetara situasi, tombol-for-website.com migunakake bandwidth situs lan ngirim sawetara panjalukan menyang situs web.

Ngalangi lalu lintas referrer-for-website.com ing akun Google Analytics:

Yen sampeyan pengin mblokir spam ngubungake tombol-for-website.com ing akun Google Analytics, sampeyan kudu mbudidaya bab-bab kasebut. Ayo kula ngandhani yen sampeyan mblokir tombol-for-website.com spam ing akun Google Analytics kanthi nggawe filter bisa masang URL spam. Sampeyan uga bisa nyegah ing file .htaccess. Pindhah menyang bagian Admin ing akun Google Analytics lan klik pilihan Filter Filter kanggo nggawe filter anyar. Kene, sampeyan kudu nambah tombol-for-website.com domain minangka jeneng filter utami lan milih pilihan Filter Kain.

blokir tombol-for-website.com referrer spam karo file .htaccess

Yen sampeyan pengin mblokir spam ngubungake tombol-for-website.com nganggo file .htacess, sampeyan kudu nambah kode kasebut.

## SITES REFERRER BANNING

RewriteCond% {HTTP-REFERER} buttons-for-website.com [NC, OR]

RewriteRule. * - [F]

November 29, 2017
Semalat: Cara Ngalangi Tombol Kanggo Lalu Lintas Referral Website
Reply