Back to Question Center
0

Semalat: Cara Mbusak situs web Google Chrome sajrone menit

1 answers:

Ing pengalaman njelajah web saiki, bisa dadi penting kanggo pangguna kanggo mblokir situs web ing sawetara kasus. Kayata, wong tuwa bisa uga pengin mbatesi anak-anake ngakses sawetara situs web isi diwasa. Ing kasus liyane, siji bisa mblokir situs sing tetep popping.

Manajer Sukses Pelanggan Semalt , Michael Brown, nyedhiyakake sawetara cara sing digunakake kanggo nyegah situs web kasebut.

Pedoman SEO iki ngandhut sawetara cara sing njelasake cara kanggo mblokir sawetara situs web saka PC. Kita bakal nggunakake Google Chrome minangka browser sampel kita. Cara iki ditrapake kanggo browser komputer lan macem-macem ekstensi. Prosedur kasebut bisa beda-beda tinimbang variasi penulis kode. Nanging, sampeyan ora kudu kuatir babagan sistem operasi sampeyan. Cara iki kalebu:

1. Nggunakake ekstensi Chrome

Sampeyan bisa nggunakake sawetara tambahan lan ekstensi kanggo matesi panggunaan sawetara fitur browser. Sawetara panyedhiya kasebut nduweni fitur liyane kayata akses tembung sandhi kanggo nambah lapisan perlindungan liyane. Ing pedoman SEO iki, kita bakal nggunakake extension kanthi jeneng BlockSite. Sampeyan bisa instal add-on browser iki saka Chrome Web App Store. Sampeyan bisa instal addon iki lan klik nginstal (Tambah menyang Chrome) tombol.

Kanthi addon iki, sampeyan bisa nambah situs web menyang daftar ireng nalika browsing kanthi ngeklik ikon. Sampeyan bisa ngaktifake lan mateni fitur saka addon iki. Menapa malih, sampeyan saged tansah nuntun pilihanipun lan ngatur situs web daftar ireng..Nalika sampeyan ngetrapake pranala menyang domain ireng-ireng lan entuk pesen sing "Diblokir", tegese extension wis mlaku. Ekstensi liyane bisa utawa ora nggunakake prosedur iki nanging operate miturut konsep sing padha.

2. Mblokir situs web ing PC Windows

Kanggo wong sing nganggo PC jendhela, bisa dadi penting kanggo mblokir situs kabeh dening host file. Kanggo entuk efek iki, klik start ing PC desktop lan ketik "C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \" ing panel panelusuran wiwitan. Saka kene, sampeyan perlu opsi klik tengen lan ngowahi file sing dienggo nggunakake perangkat lunak editor Notepad sing prasaja.

Sampeyan bisa nggunakake kode 127.0.0.1 ditambah jeneng website kanggo mblokir. Browser sampeyan bisa mandheg ngakses saka komputer kasebut. Gunakake entri anyar ing baris sing beda kanggo mblokir situs web liyane. Kanggo nyegah kabeh domain, ketik ing situs kasebut ora kalebu "https: // utawa www" kanggo ngawula kabeh protokol.

3. Nggunakake Software Pihak Katelu

Sawetara aplikasi PC bisa mbatesi akses menyang sawetara situs web. Nalika sampeyan instal piranti lunak iki, sampeyan ora perlu mangerteni carane mbatesi situs wae. Dheweke bisa nindakake kabeh kanggo sampeyan. Piranti lunak iki kalebu firewall utawa perangkat lunak antivirus. Nanging, sebagian besar aplikasi iki mbutuhake sawetara biaya kanggo panggunaane amarga ora gratis.

4. Situs pamblokiran liwat Router

Kanggo pangguna sing canggih, bisa diblokir kabeh jaringan. Prosedur iki rada tithik lan mbutuhake siji kanggo nyewa ahli. Siji kudu mbatesi situs web saka alamat IP. Nanging, penting kanggo nggawe cadangan konfigurasi router. Sampeyan bisa mbaleni owah-owahan kasebut mung yen ana masalah sing salah.

November 29, 2017
Semalat: Cara Mbusak situs web Google Chrome sajrone menit
Reply