Back to Question Center
0

Semalat: Cara Blokir Situs web Tertentu Ing Chrome Nggunakake BlockIt

1 answers:

Internet kebak gangguan, lan iklan pop-up ana ing antarane sing paling iritasi. Iki katon ing kaca web sampeyan lan ngeculke pangguna kanthi akeh cara. Plus, dheweke ngarahake pangguna menyang situs web sing ora dikarepake utawa diwasa. Kanthi BlockIt, sampeyan bisa kanthi cepet ngilangake iklan pop-up lan situs sing curiga utawa diwasa saka Google Chrome. Situs web sing mbukak lan njupuk teks sing sampeyan lebokna bisa gampang diblokir karo teknik iki.

Ana macem-macem ancaman ing internet, lan kita tansah golek perlindungan marang wong-wong mau. Wong tuwane pengin program kontrol parental sing andal sing diinstal ing smartphone anak-anake supaya ora ana masalah sing ora karu, lan para pengusaha nggoleki alat ngawasi sing apik kanggo njamin kinerja sing gedhe para buruh. Kanggo pangguna Google Chrome, solusi kanggo kabeh masalah kasedhiya, sing dikenal minangka BlobkIt. Iku ekstensi keamanan browser sing misuwur sing bisa matesi akses menyang sawetara kaca web supaya isi ora cetha lan mbebayani ora katon nalika sampeyan lagi njelajah internet.

Michael Brown, spesialis terkemuka saka Semalt , wis nggambarake sawetara cara kanggo mblokir situs web ing Chrome kanthi nggunakake BlockIt.

Opsi # 1:

Yen sampeyan nggunakake versi Windows, sing ora ndhukung kontrol parental, sampeyan bisa kanthi gampang nginstal extension kasebut minangka BlockIt kanggo ngilangi situs web sing curiga utawa diwasa. add-on and type chrome: // extension / ing address bar Sampeyan bakal nuduhake kabeh ekstensi sing diinstal. Langkah kapindho yaiku klik ing bar Options lan matesi akses menyang kaca sing ora disenengi.)

Pilihan # 2:

Nalika gampang banget kanggo mblokir situs web sawetara kanthi cara iki, sampeyan bisa kanthi gampang mbukak kunci situs favorit saka dhaptar sing padha. Pindhah menyang bagian Opsi lan busak URL kanggo njaluk dibusak saka dhaptar sing diblokir. Priksa manawa sampeyan wis nyimpen setelan sadurunge nutup browser web.

Pilihan # 3:

Yen sampeyan pengin ngeset tembung sandi supaya anak ora ngakses situs web sing diblokir, sampeyan kudu ngetik sandhi ing bar pilihan BlockIt lan konfirmasi. Banjur sampeyan kudu klik ing tombol Simpen sadurunge nutup jendela.

Opsi # 4:

Saiki, bali menyang Google Chrome kanggo mriksa yen URL wis diblokir kanthi bener utawa ora. Sampeyan mung perlu masang jeneng situs, lan yen diblokir, pesen bakal katon nyatakake yen situs iki diblokir. Yen sampeyan pengin ngakses situs web sing padha, sampeyan kudu ngeklik pilihan Ubah Setelan lan masang tembung sandhi ing kene. Iku bakal ngarahake sampeyan menyang kaca ngendi sampeyan bisa mblokir utawa mbukak blokir situs web miturut preferensi pribadhi.

BlockIt wis watara pirang-pirang taun, nanging jumlah situs web sing ora bisa ditemokake ing internet. Kauntungan paling apik yaiku iki bisa mblokir pirang-pirang situs web ing Google Chrome lan ora nyimpen pranala ing backend. Plus, sampeyan bisa mbukak blokir kaca web kapan wae, ngendi wae.

November 29, 2017
Semalat: Cara Blokir Situs web Tertentu Ing Chrome Nggunakake BlockIt
Reply