Back to Question Center
0

Semalat: Cara Blokir Situs Saka Ngatonake Sawetara Sawetara Hasil Panelusuran Google

1 answers:

Pengaturan browsing internet sing khas biasane kebak akeh pranala spam. Umpamane, wong tuwa bisa uga pengin mblokir isi diwasa ing kasus bocah-bocah sing ngakses internet. Ing kasus telusuran liyane, sampeyan perlu mbusak sawetara asil ngganggu saka asil panelusuran. Ing sawetara kasus, sampeyan perlu mangerteni carane mblokir situs web sawetara saka nuduhake munggah ing kaca asil panelusuran Google.

Michael Brown, spesialis spesialis Semalt , njamin yen sampeyan bisa nyegah situs iki kanthi manual saka preferensi akun Google. Sawise sawetara update, Google gabungake fitur iki kanggo ngatasi gangguan sampeyan. Sampeyan bisa nyaring kaca sing wis dibukak sadurunge saka kaca kasile panelusuran.

Kanggo nikmati fitur iki, sampeyan kudu nggawe akun Google. Sawise rating akun, pindhah menyang situs web sampeyan kudu mblokir saka tampilan ing tampilan. Kaping pisanan, sampeyan ora bisa ndeleng opsi pemblokiran ing kaca tampilan Google. Iki amarga Google ora pengin iki dadi pangaruh pisanan pangguna. Google kepengin sampeyan duwe pengalaman sing luwih apik, lan mulane padha milih ndhelikake pilihan iki. Menapa malih, tiyang saged wangsul dhumateng daftar ndhelikipun saking preferensi akun Google.

Menyang domain situs web sampeyan kudu mblokir saka asil panelusuran. Saka fitur menu mblokir iki, sampeyan bisa pindhah menyang Google lan nyegah kabèh domain metu ing pangguna Panelusuran..Ing kasus liyane, sampeyan kudu mblokir sawijining situs. Ing kasus iki, sampeyan bisa nerapake situs web 'mblokir kabeh example.com'. Sampeyan uga bisa navigasi menyang asil sing diblokir kanggo ndeleng situs kasebut. Saka kene, sampeyan duwe pilihan ngontrol utawa ngatur situs web sing diblokir.

Kanggo mbukak menu iki, mlebu menyang akun Google lan nelusuri pitakonan sampeyan. Pindhah menyang "ngelola pangaturan situs web sing diblokir" liwat setelan nggoleki. Saka kene, sampeyan bisa pindhah menyang setelan lan ngatur situs web sing diblokir. Sampeyan bisa mbukak blokir situs saka kene.

Sawetara kedhaftar bisa nggunakake ekstensi browser kanggo ngontrol lalu lintas situs web . Ing kasus kasebut, wong akeh nggunakake aspek kaya extension BlockSite kanggo ngontrol prilaku. Menapa malih, ugi saged nyiyapaken tembung sandi kangge ngontrol cara tiyang nggunakeng browser. Iki bisa nyegah wong kanthi nyetel konfigurasi sing beda ing browser.

Kesimpulan

Ing sawetara kasus, penting kanggo mblokir sawetara asil panelusuran saka tetep nuduhake ing kaca panelusuran Google. Hasil panelusuran iki teka lan nggawe kabeh pengalaman njelajah web nyenengake, utamane yen sampeyan nggunakake tembung kunci sing padha kanggo ngontrol asil panelusuran. Ing kasus liyane, wong kudu dilebokake ing fitur kontrol parental saka browser komputer. Artikel SEO iki bisa mulang sampeyan babagan blokir situs web saka asil panelusuran Google. Sampeyan bisa nyegah asil panelusuran ngganggu sing tetep mbaleni kanggo macem-macem tembung kunci sing paling gedhe ing panelusuran Panjenengan. Sampeyan uga bisa nyiyapake pemblokiran situs web kanggo situs web sing ora pengin konsol Google search.

November 29, 2017
Semalat: Cara Blokir Situs Saka Ngatonake Sawetara Sawetara Hasil Panelusuran Google
Reply