Back to Question Center
0

Semalat: Cara Blokir Referensi Hantu Darodar Saka Situs Sampeyan

1 answers:

Yen sampeyan sanalika pindhah liwat Google Analytics, sampeyan bakal nemokake sawetara referensi lalu lintas sing metu. Kasunyatan bilih dheweke tetep muncul ing laporan lalu lintas nuduhake yen wong ngirim sawetara lalu lintas menyang situs kasebut. Sanajan mangkono, ora kabeh referer nuduhake wong sing bener. Ana sing kudu diblokir saka situs sampeyan.

Artikel ing ngisor iki, disedhiyakake dening Oliver King, pakar ndhuwur saka Semalt , kalebu prosedur sing mbusak referensi sing ora dikarepake. Ing kasus iki, Darodar minangka referrer fraudulent, nanging cara iki uga efektif kanggo referer sing ora dikarepake.

Apa Darodar?

Aku weruh sawetara kegiatan sing ora biasa saka pandhuan sing diarani Darodar. Domain referrer terus katon ing log sing ngarahake aku ngunjungi situs lan ndeleng apa sing dicakake. Informasi sing ditemokake ana sing dituduhake iku alat SEO prasaja. Aku ngira yen iku crawler situs standar informasi ngumpulake saka situs lan supaya geser. Sawise melu karo sawetara anggota klompok online ing topik Darodar, dheweke ngandhakake yen masalah iku luwih penting tinimbang aku.

Darodar dikenal kanthi tingkah laku jahat sing ngirim spam referrer menyang akeh pamilik situs web. Iku diduga nyebar spam kanthi nggunakake malware sing disebarake liwat botnet. Sanajan sampeyan ora bisa dadi korban serangan kasebut, luwih dianjurake kanggo njupuk pandelengan kanggo mblokir saka situs sampeyan referrer fraudulent iki..

Nyegah Darodar saka ngakses situs sampeyan

Langkah kapisan kanggo nyegah kabeh domain curiga liwat file .htaccess. Saben situs sing nggunakake WordPress nduwe berkas iki ing direktori root situs web. Sampeyan bisa njaluk kode sing digunakake saka Paul Thompson saka Buzzwords menyang Business. Yen sampeyan duwe kode, bukak file .htaccess sing ana lan paste ing ngisor. Simpen data anyar. Bakal njamin situs sampeyan ora diserang saka domain sing kadaptar lan digunakake dening referer wiwit wektu kasebut. Iku penting kanggo dicathet yen referrer fraud duwe akeh domain sing bisa dienggo lan bisa diowahi ing wektu sing wis ditemtokake. Mulane, tansah waspada lan tetep nganyari file .htaccess.

Langkah sabanjure kanggo mesthekake yen sampeyan mbusak kabeh jejak Darodar saka Google Analytics. Penting kanggo nindakake iki minangka njamin akurasi GA analytics lan lapuran. Kemungkinan sing tarif banget saka kunjungan saka Darodar wis kabeh data skewed. Mbusak referensi sing nggunakake taktik sing padha karo bot-bot Darodar manawa njaga lan ngawasi e-commerce ing Google Analytics ora njupuk akun kasebut ing mangsa ngarep. Ora ketompo yen skewness iku substansial utawa ora, ora ana kahanan sing kudu ditindakake kanthi statistika sing salah utawa ora akurat.

Kesimpulan

Posting saiki utamané nggambarake metode sing digunakake kanggo mblokir Darodar saka situs sampeyan. Kabar apik yaiku cara iki tumindak kanggo referrer tanpa kasengaja sing pengin diblokir saka situs sampeyan. Loro bakal mbantu nyegah statistik sampeyan ing mangsa ngarep.

November 29, 2017
Semalat: Cara Blokir Referensi Hantu Darodar Saka Situs Sampeyan
Reply