Back to Question Center
0

Semalat: 3 Teknik Ngalangi Spam Referrer Ing Google Analytics

1 answers:

Darodar yaiku perusahaan sing fokus ing teknik SEO topi ireng. Perusahaan iki nggunakake macem-macem domain, kanggo marketing situs web lan ngirim lalu lintas palsu menyang situs. Menapa malih, trik akun Google Analytics lan migunakaken cara spam ngubungaken kanggo ngirim lalu lintas menyang situs web klien. Sakwéné taun, Darodar wis nggunakaké sawetara cara kanggo ngirim lalu lintas menyang situs e-commerce. Webmaster utawa blogger sing wis nyewa ahli perusahaan iki ngelingi kunjungan referral sajarah lan wektu nyata saka domain. Paling saka kunjungan katon sah, lan sampeyan bakal aran yen wong wis ngunjungi situs sampeyan saperangan wae.

Nalika sampeyan ngawasi data akun Google Analytics, sampeyan bakal weruh manawa lalu lintas palsu teka saka rujukan lan tingkat bounce 100%. Gawe trik kedhaftar menyang ngunjungi situs lan tuku layanan. Spam pan referrer bisa numpes peringkat situs lan Google Analytics, nanging angel mangerteni apa sing kedadeyan ing situs sampeyan. Kunjungan sing diduweni saka referal palsu bakal mengaruhi laporan Google Analytics. Umpamane, pituduh palsu bakal katon ing kaca web lan ninggalake kaca sing padha kanthi cepet; Mangkono, tingkat bouncing punika 100%. Yen spammers panuntun wis ngarahake situs sampeyan, sampeyan ora bisa ngidhentifikasi tingkat bounce sing akurat situs nganti utawa kajaba sampeyan nyaring kabeh lalu lintas.

Ing ngisor iki ana sawetara metode sing bisa dijupuk saka Oliver King, spesialis paling apik saka Semalt , kanggo nggayuh pamblokiran hantu

Teknik # 1: Filter Sumber Kampanye

Filter sumber kampanye digunakake kanggo ngilangi utawa mblokir lalu lintas panuntun ing akun Google Analytics.

a. Pindhah menyang profil Google Analytics lan klik ing opsi Filter-filter ing sisih kiwa saka bagean Ndeleng.

b. Klik ing Tambah Nambah Filter Filter lan nggawe filter anyar. Ing kene, sampeyan kudu nambah Vc.ru utawa apa wae sing bisa dielingake minangka jeneng filter.

c. Pilih opsi Filter Kain lan pindhah menyang Sumber Kampanye..Ing kene sampeyan kudu ngeklik tombol Pola Filter lan nambah jeneng domain darurat sadurunge nyimpen setelan kasebut.

Yen sampeyan pengin nambah domain sing beda kanggo siji filter, sampeyan kudu nggawe Pola Filter sing padha karo jeneng domain kayata abc.com lan abc \ .com.

Teknik # 2: Filter Path Referral Filter

Filter filter rujukan digunakake kanggo ngilangi utawa mblokir sawijining kaca web siji.

a. Mbukak profil Google Analytics lan tekan bagean Admin.

b. Klik ing Filter Nambah pilihan lan nggawe filter ngilangi anyar.

c. Pasang Vc.ru utawa jeneng sing padha minangka jeneng filter utami lan pilih pilihan Filter Kain.

d. Ing Filter lapangan, sampeyan kudu milih pilihan Rujukan ngontrak lan nambah permalink saka URL sing diarani. Klik ing tombol Simpen sadurunge nutup jendhela.

Technique # 3: Language Settings Filters

Kadhangkala spam referrer katon ing setelan basa ing wangun tembung kunci, istilah, lan frase. Filter panyetelan basa mblokir spam basa ing akun Google Analytics Panjenengan.

a. Mlebu menyang profil Google Analytics lan klik pilihan Filter lan Tambah Filter Anyar.

b. Ing langkah sabanjure, sampeyan kudu milih pilihan Ngilangi Filter lan banjur setelan Basa. Nambah pola filter ing bagean iki kayata \ s [^ s] * \ s | {16,} | \. | lan Verifikasi panyaring sadurunge nyimpen setelan kasebut.

November 29, 2017
Semalat: 3 Teknik Ngalangi Spam Referrer Ing Google Analytics
Reply