Back to Question Center
0

Panas 10 Tip SEO Saka Pakar Semalat Islamabad

1 answers:

Webmaster kerep mistaken mbuwang ratusan ringgit ing iklan sing disponsori, utamane kampanye Pay-Per-Klik sadurunge sadhar yen akeh wong seneng iklan sing ora disponsori. Ana macem-macem cara kanggo entuk peringkat dhuwur ing asil panelusuran mesin , nanging tips sepuluh tips SEO paling awet lan berharga.

Mugi-mugi sampeyan bakal nemokake tips SEO kasebut saka Sohail Sadiq, spesialis paling apik saka Semalt , migunani lan informatif.

Tip 1: Nemokake Kunci Paling Apik

Iku aman kanggo sebutno sing nemokake tembung kunci paling apik kanggo ngoptimalake situs sampeyan mung cara kanggo urip ing internet. Sanajan sampeyan nggunakake tembung kunci sing ora digunakake ing internet, Google lan mesin telusur liyane bakal ngitung jumlah kali pengunjung wis mriksa situs web sampeyan kanggo tembung kunci kasebut. Sampeyan kudu nandur modal sumber daya menyang nemokake tembung kunci sing cocok. Iku apik kanggo nggunakake tembung kunci lan phrases sing bakal nguripake nelusur menyang ndadékaké lan tumbas ing wektu ora. Iki, sampeyan bisa tuku iklan sing disponsori lan nggunakake sawetara alat SEO sing bisa mbantu sampeyan nemokake tembung kunci ndhuwur kanggo situs sampeyan.

Tip 2: Nemokake Apa Para Saingan sing Nindakake

Google, Bing, lan Yahoo ngerti manawa link kasebut minangka bagéan saka kritérial raking. Mangkono, sampeyan kudu mbangun pranala kualitas lan ngerti apa sing saingan wis saiki. Kejabi nggunakake sawetara alat SEO gedhe, sampeyan kudu mriksa sitemap lan mirsani tembung kunci sing wis digunakake. Delengen kabeh babagan XML Site Map kanggo nemokake tembung kunci ing jeneng kaca. Menapa malih, sampeyan kudu mriksa judhul HTML lan tag meta lan nyusun dhaptar tembung kunci sing paling ditargetake.

Tip 3: Tulis Isi Ngalih lan Diasilake

Isi dadi raja, supaya sampeyan kudu fokus ing nulis artikel-artikel kanthi kualitas. Isi umum ora bisa nggawa asil sing dikarepake lan ora loropaken menyang situs web sampeyan. Tjubo babagan buntut cendhak lan tembung buntut sing buntut lan gunakake macem-macem frasa ing isi sampeyan. Priksa manawa artikel-artikel sing sampeyan tulis sing penting, informatif lan migunani kanggo sing maca amarga iku cara mung kanggo entuk luwih akeh saham, seneng, lan komentar. Saliyane conto visual, referensi, lan grafik kanggo mbuktekaken worth konten sampeyan.

Tip 4: Ngoptimalake Judhul lan Meta Tags

Judhul HTML lan tag meta kudu dioptimalake kanthi bener Yen sampeyan pengin mesin sing ngatur pangkat luwih apik, sampeyan kudu ngoptimalake judhul lan nggunakake tag meta sing bener. judhul lan tag meta, lan tetep judhul ing sangisorake 60 karakter lan terkait karo isi kaca Sampeyan uga bisa ngoptimalake judhul subkaca lan tag meta kanggo peringkat mesin panelusuran sing luwih apik.

Tip 5: Ngoptimalake Headings lan Subheadings

Paling asring, esei lan makalah ditulis dening gaya Modern Association Language (MLA). Iki kalebu kaca tutup, irah-irahan, paragraf cendhak lan dawa lan cara kanggo nyebut referensi. Kajaba iku, sampeyan kudu nggawe artikel sampeyan kanthi metodhe Google. Headline nduweni peran penting ing babagan informasi, supaya sampeyan kudu nyakup H1, H2, H3 lan tag liyane ing awak isi. Uga, sampeyan kudu nyoba nulis minimal 400 tembung saben kaca.

Tip 6: Nggunakake Aturan Title lan ALT

Sampeyan kudu nggunakake judhul, lan atribut alt kanggo nambah peringkat situs sampeyan. Atribut judhul ngandhani mesin telusuran meh kabeh babagan isi sampeyan, lan atribut alt mbantu nggambarake gambar sampeyan ing mesin panelusur.

Tip 7: Ngoptimalake Tipe Nomenclature

Yen sampeyan bisa, sampeyan kudu nyimpen media, kaca web, lan gambar kanthi tembung kunci lan jeneng file sing tepat. Umpamane, yen tembung kunci iku "olah raga lan game", sampeyan bisa nyimpen gambar kanthi judhul olahraga-lan-game-00.jpg utawa sports_games_01.jpg. Pakar nyatakake yen sampeyan bakal nambah peringkat situs kanthi nomenclature file sing dioptimalake.

Tip 8: Ngomong Mesin Panelusur Apa Pengin Kanggo Indeks

Sampeyan kudu nyaritakake mesin telusur apa sing bener pengin di indeks. Konten duplikat lan gambar sing cendhèk ora bakal diindeks kanthi bener, supaya bisa ngatasi masalah iki sadurunge ngeculake Google, Yahoo, lan Bing babagan situs sampeyan. Kanggo konsistensi, sampeyan kudu duwe versi siji saka kabeh kaca kanggo nggayuh tautan mlebu lan kanggo entuk pitakonan karo Google.

Tip 9: Feed Mesin Telusur statis lan XML Peta Situs

Sampeyan bisa Feed engine search statis lan XML sitemap minangka saben syarat sampeyan. Minangka saben kaca situs sampeyan bakal disambung karo sitemap, sampeyan bakal nyedhiyakake isi crawler web. Kanthi sitemap XML, dadi gampang kanggo pengunjung lan Google ngakses kaca web.

Tip 10: Gunakake Validator lan Checklists

Sampeyan kudu ngetestifikasi akurasi situs lan kode sumbere. Iki, sampeyan bisa nggunakake sawetara teknik SEO, CSS lan HTML, supaya ora ana pranala sing rusak lan gambar. Sampeyan bisa miwiti proses iki kanthi ngevaluasi pranala sing rusak, diikuti nyetel setelan peta HTML.

November 29, 2017
Panas 10 Tip SEO Saka Pakar Semalat Islamabad
Reply