Back to Question Center
0

Paling Apik Artikel Ngomong Jaman Paling Apik

1 answers:

Wikipedia ngandhakake yen versi basa Inggris wis 5 yuta entri mlebu amarga wis diluncurake ing taun 2001. Iki minangka prestasi sing luar biasa lan luar biasa. Ana kira-kira 2,5 yuta tembung sing nambah nganti volume informasi. Informasi kasebut akeh banget dibaca dening sapa waé. Sanajan individu wiwit maca blog-blog kasebut siji wae, bakal njupuk luwih saka 19 taun kanggo ngrampungake.

Peminat Wiki bisa nyalonake nyorot lan nyipta artikel Wikipedia sing paling informatif, nyenengake lan lucu. Punika artikel Wiki paling menarik sing dipilih dening Oliver King, Semalt Customer Success Manager:

Paus seksual aktif

Artikel iki bisa kasebut minangka gumbira, informatif nanging ora lengkap. Gagasan ngempalaken dhaptar paus sing aktif sacara seksual iku unik, nanging sampeyan bakal nemokake yen ana sawetara panjalukan sing mbusak amarga sawetara wong ora seneng babagan, nanging isih bisa urip.

Misconceptions lan kematian mboten umum

Nalika basis wiki ngetokake panulis babagan artikel favorit, dhaptar mati misterius, misconceptions lan legenda kutha ana ing antarane para pemenang. Kisah-kisah kasebut pancen apik banget.

Kucing ghost

Iki crita kucing hantu sing diarani 3m dhuwur katon haunting Washington DC Capital Buildings. Diyakini manggon ing ruang paling ngisor saka bangunan sing awalé dimaksudaké dadi kamar penguburan kanggo George Washington..

Yesus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi Langsung menyang: pandhu arah pados Nanging, artikel iki isih tetep kualitas ing Wikipedia.

Penjara Helikopter bisa lolos

Artikel nggawe urip aran kaya kita isih urip Ing film-film thriller New Hollywood taun 1970-an sing nyebabake helikopter sing metu saka penjara.

Apa Wikipedia ora

Alesan utamane wong nggoleki Wikipedia kanggo nemokake babagan apa wae sing dijelasake kanggo pangerten sing luwih apik. Nanging, akeh wong ora ngerti apa sing ora dikarepake ditemokake ing Wikipedia.

Dhaptar daftar dhaptar

Iki angel kanggo crack. Punika nyatanipun salah satunggaling artikel punika daftar artikel ingkang minangka dhaptar artikel ingkang kacathet ing Wikipedia. Iki minangka conto nyata saka Wiki.

Inventor sing dipateni dening panemu

Inventasi ngarahake kanggo ngembangake pengalaman manungsa lan penemu sing bakal tiwas iku pungkasan sing bakal dikarepake. Artikel iki ngomong babagan hubungan antarane wong lan teknologi. Yen wis diciptakake, ana cacat sing ora bisa diprediksi.

Pola ceramah politik

Kaca-kaca ing babagan politik, frase lan misquoted utawa misspoken ing sajarah politik, kayata "ya kita bisa"

Ebola

Mangkene uga nalika epidemi Ebola lagi munggah, sawetara profesional medis teka bebarengan kanggo ngumpulake artikel babagan Ebola sing ngarahake nggawe Wikipedia sumber sing luwih aman babagan Ebola. Artikel iki diterjemahake menyang pirang-pirang basa supaya akeh wong bisa ngerti.

Thomas Jefferson Jackson

Iki arupa sawijining astronom Amerika sing dipercaya nduweni potensi nanging ora ana apa-apa ing fisika utawa astronomi.

November 29, 2017
Paling Apik Artikel Ngomong Jaman Paling Apik
Reply