Back to Question Center
0

Pakar Semalt Ngandhani Kabeh Babagan Plugin iThemes Security

1 answers:

Situs web bisa gampang diserang dening virus kanthi cara akeh. Pangguna nggawe situs web WordPress resiko nyerang amarga opsi winates sing kasedhiya kanggo nglindhungi. Miturut keamanan iThemes, luwih saka 30.000 situs anyar bakal disusupi saben dina. Umpamane, sawetara pangguna duwe sandhi sing sithik sing bisa gampang dimobilke dening keyloggers.

Keamanan situs web minangka pertimbangan penting kanggo saben pemilik website. Pelanggan lan pembaca uga bisa dadi korban situs web sing ora apik, nggawe bisnis entuk reputasi ala. Keamanan kasebut minangka investasi sing luwih apik tinimbang ngatasi akibat pamblokiran keamanan. Para panyedhiya saran keamanan iThemes kanggo ngiyataken kredensial pangguna minangka uga nyediakake plugins fungsionalitas fitur kaya sing teka minangka edisi gratis utawa premium.

Oliver King, ahli terkemuka saka Semalt , ngirimake ringkesan dhaptar plugin keamanan iThemes.

Keamanan iThemes kabukten minangka plugin keamanan WordPress paling apik. iThemes nduweni luwih saka 30 fitur sing bisa mbantu nglindhungi situs web karo ancaman keamanan umum. Bagian penting saka iki yaiku keamanan iThemes nyedhiyakake marang klien sing njupuk HFS 4,7 metu saka 5. Plugin iki duwe luwih saka 4 yuta undhuhan. Kanggo nerangake cara plugin keamanan iThemes dianggo, kita bisa nggunakake rencana edisi gratis lan mlebu ing dashboard.

Nalika sampeyan nginstal plugin keamanan iThemes, sampeyan entuk sawetara pilihan keamanan kanggo nggunakake ing situs web sampeyan. Opsi kapisan biasane nglindhungi situs web kanthi nggunakake Techniques Perlindungan Kekal Brute kanggo ngamanake situs web sampeyan. Tombol popup iki menehi sawetara pilihan kalebu:

Gawe serep situs sampeyan

Iki minangka menu kanggo mbantu nggawe cadangan situs web sampeyan ing kondisi saiki. Cadangan bisa nyakup kabèh situs, basis data uga macem-macem jinis file kaya file media. Sampeyan bisa tansah bali menyang serep iki kapan wae soko salah ing konfirmasi situs web.

Ngidini Berkas Berkas

Fitur iki otomatis ngupdate file wp-config.php lan .htaccess.

Ngamanake Site Panjenengan

Fitur iki mbisakake setelan gawan ing situs web sing beda karo plugin lan tema sing konflik.

Pitulung Nambah

Fitur iki ngidini keamanan kanggo ngumpulake data anonim babagan elemen sing digunakake kanggo nambah fitur plugin keamanan kasebut.

Sampeyan kudu klik saben wong. Yen wis rampung, sampeyan kudu kanthi otomatis njupuk sampeyan ing dasbor.

Dashboard: Dashboard nduweni akeh fitur protèktif kanggo mbantu sampeyan tetep aman. Iki kalebu Do not Lock yourself metu, miwiti, Status keamanan (sing bisa dilebokake menyang prioritas Dhuwur, Prioritas Sedh utawa Prioritas Kurang).

Ana uga Setelan, Setelan lanjut, Serep lan Menu Bantuan.

Kesimpulan

Plugin keamanan kasebut minangka ukuran keamanan sing akeh situs web kudu tuwuh apik. Sampeyan kudu ngelingake nggawe serep situs sampeyan sadurunge nyoba sawetara fitur kasebut. Iki amarga plugin keamanan iThemes bisa micu sawetara efek sing saleh ing situs kayata cara situs web nanggapi kahanan beda. Plugin keamanan ngotomatisasi sawetara saringan spam majeng uga fitur pamblokiran alamat IP. Akibaté, plugin keamanan iThemes bisa dadi pertimbangan penting kanggo situs web WordPress.

November 29, 2017
Pakar Semalt Ngandhani Kabeh Babagan Plugin iThemes Security
Reply