Back to Question Center
0

Pakar Semalt Nerangake Tombol Kanggo Referrer Situs Spam Apa

1 answers:

Tombol- kanggo-website.com minangka situs web sing misuwur sing nuduhake dhaptar rujukan saka akun Google Analytics, senadyan ora ngidini sampeyan ngirimake lalu lintas. Sampeyan bisa ndeleng sawetara kunjungan, kabeh duwe 100% tingkat bouncing lan nol detik sing ditindakake ing situs web sampeyan. Tombol kanggo situs web iku salah sawijining situs sing melu pangguna ing spam referer kanthi cara siji utawa liyane. Ing idea iki kanggo nambah peringkat saka situs web dhewe kanthi nyedhiyani situs sampeyan karo lalu lintas angkoro lan akeh kunjungan kualitas. Para spammers lan peretas ngarep-arep bakal nggawe revenue karo trik iki, lan tombol-for-website.com nerbitake dhaptar referensi sing paling apik kanggo ngobrol pangguna ing internet. Yen perusahaan SEO melu spamming lan janjine kanggo ngedongkrak lalu lintas sampeyan ing dina, bisa uga melu tèknik SEO kupluk ireng lan bakal mbenerake biaya marang pelanggan.

Yen sampeyan duwe situs lan netepake akun Google Analytics, kemungkinan sampeyan situs kasebut nampa hit saka tombol- kanggo- situs web. Sampeyan ora dadi sumber lalu lintas sing sah lan kudu disisihake sanalika bisa.

Coba pitunjuk praktis saka pakar Semalt , Jack Miller

Pengirim Spam:

Ayo kula nyedhiyani sampeyan yen tombol-for-website.com langsung digandhengake karo Darodar. Kemungkinan sing sampeyan wis nyewakake wong saka Darodar lan mulai metu ing statistir referer. Tombol-kanggo-situs web bakal nindakake perkara sing padha karo situs sampeyan, lan spam panuduh sing muncul ing akun Google Analytics bakal ndalang minangka sah..Yen sampeyan ngeklik, sampeyan bakal weruh akeh kunjungan menyang situs sampeyan. Referrer ora wong asli nanging bot sing sok dadi manungsa. Panjenenganipun kepengin sampeyan ngunjungi situs saben dina supaya bisa nggawe bathi sawetara.

Referrer Spam ora mung Annoyance:

Aman kanggo kasebut sing spam referer asring dianggep minangka gangguan suntingan, nanging ora kaya sabab iki bisa ngrusak data Google Analytics lan bisa ngilangi asil kasebut kanthi harfiah. Mangkono, iku nduweni peran penting kanggo ngancurake peringkat situs lan nambah tingkat bouncing. Nalika Darodar wiwit kampanye spam, para pelanggan nyatakake yen situs web sing ditindakake ewu kali saben dina. Kadhangkala situs-situs kasebut nampa puluhan hits saben menit, kang cukup non-alam. Iki nyebabake macem-macem masalah kinerja ing situs sing ditargetake, nyebabake situs kasebut ora kasedhiya sadina-dina. Menapa malih, wekdal punika nimbulaken wekdal kangge nyelametaken kanthi sae.

Cara kanggo mblokir spam referrer

Yen sampeyan nampa referrer spam menyang situs sampeyan, waktune diblokir sadurunge bisnismu rampung kabeh. Murni, ana sawetara cara kanggo nyegah spam referrer, kayata nyunting file .htaccess lan nggunakake plugin WordPress.

Owahi file .htaccess:

Sampeyan mung bisa ngowahi file .htaccess mung nalika ora ana opsi liyane. Berkas iki ana ing server web sampeyan lan bisa digunakake kanggo tujuan sing beda. Yen sampeyan ora ngerti apa-apa babagan cara nyunting, pilihan paling apik kanggo diajak karo wakil perusahaan hosting, lan bakal nyunting kanggo sampeyan.

Plugin WordPress:

Yen sampeyan wis mbangun situs sampeyan ing WordPress, sampeyan bisa entuk manfaat saka sawetara plugin sing mblokir spam referrer. Wordfence minangka salah sawijining plugin sing paling apik. Gratis nggunakake lan migunani banget. Wis akeh opsi lan fitur kanggo entuk manfaat saka. Kanggo nyegah spam referrer, sampeyan kudu pindhah menyang pilihan Blocking Advanced lan ucapake pamit marang spam referer kanggo umur.

November 29, 2017
Pakar Semalt Nerangake Tombol Kanggo Referrer Situs Spam Apa
Reply