Back to Question Center
0

Pakar Semalt Mangerteni Cara Supaya Bakal Diudarake dening Penipu Online Ngirim Referrer Spam

1 answers:

Various webmaster lan pemasar migunakake Google Analytics kanggo nglacak pengunjung, kaca-kaca, wektu sing didol ing situs, lan cara pangguna sesambungan karo situs-situs kasebut (pasal pengajuan, muter video, langganan surat kabar, pelacakan e-commerce). Loro taun kepungkur, webmaster ngerteni lalu lintas ngubungake sing curiga ing akun Google Analytics lan ngira sing salah paham saka domain sing ora etis lan ilegal lan situs afiliasi. Spammers lan SEOs kupluk wis nggunakake macem-macem teknik kanggo nambah domain menyang akun Google Analytics kanggo nggawe wong wonder ngapa kedados. Semalt Success Manager Customer Senior, Julia Vashneva, ngandhani yen darodar.com tansah ngirim ratusan nganti pirang-pirang pengunjung menyang situs lan trik akun Google Analytics ing nomer gedhe.

Carane gedhe masalah?

Sawetara panuntun web wis nglapurake yen trafik referrer palsu nyathet 55% saka lalu lintas sakabèhé, sing tegese nduweni kemampuan kanggo nggawe tes A / B lan optimasi konversi uga kampanye marketing sing padha tanpa guna nganti sampeyan gumantung Google Analytics kanggo njupuk keputusan sing bener. Malah nalika sampeyan mbusak kunjungan palsu, spammers bakal spoof situs asli kayata twitter.com, raddit.com, lan addons.mozilla.org kanggo ngetokake sebilangan besar pangguna. Padha entuk pinter lan nambah metrik sing nyata menyang domain referrer. Pelanggar utama ing spam ngubungake yaiku:

  • motherboard.vice.com
  • site-auditor.online
  • website-analytics.online
  • addons.mozilla.org
  • monetizationking.net
  • stumbleupon.com
  • twitter.com
  • addons.mozilla.org
  • speedup-my.site
  • thenextweb.com
  • reddit.com
  • keywords-monitoring-your-success.com
  • top1-seo-service.com
  • fix-website-errors..com
  • free-social-buttons5.xyz
  • law-enforcement-bot-dd.xyz
  • slow-website.xyz
  • social-buttons-aa.xyz / rujukan
  • free-video-tool.com / rujukan
  • boltalko.xyz / rujukan
  • scanner-jess.top / referral
  • scanner-jane.top / referral
  • buketeg.xyz / rujukan
  • begalka.xyz / referral
  • bukleteg.xyz / rujukan
  • bezlimitko.xyz / rujukan
  • arendovalka.xyz / rujukan
  • compliance-don.top / referral
  • abcdefh.xyz / rujukan
  • scanner-john.top / referral
  • scanner-irvin.top / referral
  • scanner-mary.top / referral
  • scanner-walter.top / referral
  • abcdefh.xyz / rujukan

Nalika sampeyan mirsani lalu lintas saka sumber kasebut, kemungkinan sing ditemokake spammer situs sampeyan.

Carane mbusak spam referrer lan lalu lintas palsu ing Google Analytics

Cara paling apik kanggo ngilangi spam lan lalu lintas palsu nglebokake kanthi nindakake filter lan ora nglebokake spam ngubungake kanthi rutin. Sampeyan uga kudu nggawe filter kanggo segmen canggih kanggo njamin safety lan perlindungan situs. Uga, sampeyan bisa nggawe ukuran sing disesuaikan lan nambahake garis vertikal sing diikuti karo jeneng domain curiga.

Sampeyan kudu ngelingi manawa spammers ndhaftar akèh domain saben dina, dadi yen ngatur luwih saka rong akun Google Analytics, sampeyan kudu nginstal alat pelacak masalah otomatis Google disebut minangka Otomatis Spam Filters kanggo njamin keamanan lan perlindungan.

Sayange, Google durung teka karo solusi babagan cara ngatasi spam penujuk. Salah siji cara kanggo nyisihake spam ngubungake yaiku kanthi ngganti filter tambahan menyang akun Google Analytics. Iki bakal mbantu sampeyan mblokir spam kasebut.

Saklawasé mekanisme otentikasi sing nuduhaké sing ngirim data menyang UA-ID tartamtu, bisa nyingkiri spam ngubungake. Minangka Google Analytics ngoperasikake jangkoan pangreksan lan protokol pangukuran JS, sampeyan kudu ngati-ati karo wong loro amarga padha gumantung marang mesin klien sing ora dikenali sing ngirim metu panjaluk HTTP. Toolkit Analytics minangka kit paling apik kanggo webmaster sing pengin nemtokake keaslian statistik kasebut. Alat iki dilengkapi karo filter spam otomatis sing ngilangi spam ngubungake.

November 29, 2017
Pakar Semalt Mangerteni Cara Supaya Bakal Diudarake dening Penipu Online Ngirim Referrer Spam
Reply