Back to Question Center
0

Pakar Semalt Islamabad Ngartekno Metasearch Utawa Crawler Based Search Engine

1 answers:

Mesin panelusur minangka bagian integral nalika teka kanggo ngoptimalake kampanye search engine . Ing peringkat, mesin telusur algoritma ngerteni sawetara faktor. Mesin pencari crawler bisa ngasilake piranti lunak sing ngubengi kaca situs web kaya bot lan laba-laba.

Michael Brown, spesialis paling apik saka Semalt Layanan Digital, ngandhani sawetara masalah ing babagan iki.

Apa mesin telusur?

Minangka mesin telusur ing situs web, sampeyan ngirim lan nyimpen informasi menyang basis data. Miturut crawling menyang mayuta-yuta halaman web, mesin pencari ngumpulake lan ngatur basis data, nggandhengake tembung kunci sing migunani saka relevan karo frase penting sing ora relevan. Webmaster wis nggarap trabasan kanggo pangkat dhuwur ing algoritma.

Sawetara webmaster lan pemasar online nggunakake teknik kupluk topi ireng kanggo ngowahi tembung kunci sing ngowahi kata kunci sing dhuwur ing mesin telusur algoritma. Google lan Bing ora seneng ditipu. Ngirim spun lan duplikat isi ing kaca web sampeyan minangka strategi jangka pendek sing bisa nemokake peringkat tembung kritis sing dhuwur ing wektu sing cendhak. Nanging, Google nduweni cara ndeteksi lan ngukum panuntun web sing nglanggar kawicaksanan lan pedoman SEO.

Jinis mesin telusur

  • Mesin pencari dasar
  • Mesin pencari gajah

Sawetara pemasar online, konsultan marketing, lan pamilik situs web sing kenal karo mesin pencari sing berbasis crawler. Jenis mesin telusur iki ngirim lan ngindex data kanthi otomatis sawise ngrusak situs sampeyan.

Optimisasi mesin telusur minangka strategi jangka panjang lan efektif biaya sing nambahake situs web lan visibilitas toko online kanthi nggunakake asil sing ora dibayar. Nyekel perhatian pengunjung lan ningkatake keterlibatan pengguna sampeyan.

Nyedhiyani pasar hit kanthi isi sing nyedhiyakake supaya wong bisa teka maneh..Ing mangsa sing lawas, sampeyan bisa munggah peringkat dhuwur lan nggayuh kaca kanthi tembung kunci sing sampeyan ganti. Kene conto mesin pencari crawler:

  • Bing
  • Google
  • Exalead
  • Mojeek
  • Gigablast
  • Yandex

Ana kontroversi paling becik ing pasar babagan Mojeek minangka mesin crawler utawa mesin Metasearch. Mojeek iku mesin telusur basis Inggris sing nyusup situs web kanggo ngindeks.

Informasi migunani ing Mesin Telusur

Mesin Metasearch tanggung gumantung marang crawler kanggo nganalisis lan ngatur database. Ing sawetara kasus, Metasearch Engines ngasilake asil saka mesin telusur basis crawler kanthi tujuan utami kanggo mènèhi basis data sing èfèktif. Apa mesin telusuran? Iki minangka pitakonan sing saben webmaster kudu nimbang sadurunge miwiti kampanye online.

Mesin pencari target nggoleki pangguna kanggo nampilake asil sing digoleki dening pangguna. Contoh-contoh mesin Metasearch yang sesuai adalah Unbubble and lxquick.

Meta vs. Crawler

Mesin telusur berbasis crawler nggunakake faktor peringkat kanggo ngatur asil. Ing sisih liyane, Metasearch Engines gumantung marang crawler kanggo ngorganisasi lan ngatur basis data. Tanpa mesin kanggo nyusup lan ngatur hasil, Engine Metasearch bisa digesur kanthi gampang dening mesin telusur ing pasar.

Ideologi kompetisi

Ing industri digital marketing , Google bakal digunakake dening para pemasar lan pangguna pungkasan. Google nawakake layanan gratis lan lengkap menyang pengunjung potensial. Pangerten beda antarane Mesin Panelusur lan mesin telusur basis crawler iku penting banget.

Kanggo pemasar sing ngurmati pengalaman panganggo, Metasearch Engines dadi pilihan sing paling apik. Jenis mesin telusur iki menehi hasil maneh sing gampang diakses lan dianalisis. Ing modern marketing content industri, pengalaman panganggo terus dadi titik kapentingan. Milih mesin telusur paling apik sing cocog karo kampanye online kanggo nggayuh target pasar lan nambah visibilitas bisnis sampeyan ing wektu nyata.

November 29, 2017
Pakar Semalt Islamabad Ngartekno Metasearch Utawa Crawler Based Search Engine
Reply