Back to Question Center
0

Pakar Semalat Saka Islamabad: Cara Blokir Referensi Hantu Darodar

1 answers:

Darodar.com asring muncul ing dhaftar ngubungake profil Google Analytics, sanajan kasunyatane ora ngirim sampeyan lalu lintas asli. Sampeyan bisa mirsani kunjungan nyata, kabeh duwe 100% tingkat bouncing lan nol detik sing ditindakake ing situs web sampeyan. Darodar.com melu ing laku sing dikenal minangka referer spam. Situs iki pretends nawakake lalu lintas nyata, nanging ora. Darodar.com nerbitaké dhaptar referral sing paling apik, lan spammers percaya yèn nganggo dhaptar kasebut bisa njaluk backlinks kualitas .

Alasan liya yaiku supaya dheweke bisa ngunjungi situs web lan bakal tuku saka affiliate link. Dadi, darodar.com minangka perusahaan SEO kupluk ireng sing janjinipun ningkatake lalu lintas, nanging nglakokake tugas kanthi teknik ilegal lan ora etis.

Sohail Sadiq, spesialis terkemuka saka Semalt , nyedhiyakake sawetara tips babagan iki.

Kepiye cara spam referer bisa mangaruhi data?

Apa wae alasan kanggo spam panuntun, iki ora nyebabake data Google Analytics. Salah siji alasan utamane kanggo nggunakake GA yaiku mriksa situs web sing ngirim sampeyan lalu lintas sing sah lan sing lagi melu taktik panularan ilegal. Iku uga penting kanggo ngerti situs ngendi sing luwih apik peringkat ing asil mesin telusur lan carane nambah strategi sampeyan kanggo njupuk pranala anyar.

Tingkat bouncing lan wektu sing didol ing situs sampeyan penting kaya iki supaya sampeyan bisa nambah struktur lan isi situs web sampeyan. Yen sampeyan duwe situs bisnis, iki bakal mbantu ngapikake tingkat konversi lan bakal ngasilake anyar kanggo sampeyan. Yen sampeyan kepengin nggawe sawetara pancasan penting babagan bisnis sing berkembang miturut data Google Analytics, sampeyan kudu mungkasi spam referer saka ngganggu akurasi data.

Carane njaluk nyisihake spam referrer?

Kabar apik iku bisa nyingkiri spam referrer saka data Google Analytics. Cara sing paling apik kanggo nyetel sawetara filter ing akun Google Analytics. Sawetara situs web nggunakake bot kanggo ngunjungi kaca web, dene sing liya ngirimake kunjungan palsu langsung menyang akun Google Analytics tanpa ngunjungi situs web sampeyan. Sampeyan bisa mbusak loro kasebut kanthi nggawe filter ing akun Google Analytics.

Kanggo ngeset filter kanggo darodar.com, sampeyan kudu mbudidaya babagan:

Mlebu ing akun Google Analytics lan menyang bagean Admin.

Pilih opsi Akun lan Property ing drop-down lan nggawe filter ing bagean Dedicated Views.

Ing ngisor tarik-mudhun Deleng, sampeyan kudu ngeklik pilihan Filter Anyar lan jeneng panyaring minangka darodar.com.

Aja lali milih opsi panyaring khusus lan pilih Rujukan ing Filter Filter.

Ing kene sampeyan kudu masang darodar \ .com ing Filter bagean lan klik tombol Simpen sadurunge nutup jendela.

Apa bab referer spam liyane?

Sampeyan bisa kanthi gampang nambah filter kaya kanggo kabeh referer spam sing muncul ing akun Google Analytics. Sampeyan kudu ngupayakake domain anyar sing muncul ing data sampeyan lan nambah filter anyar kanggo apa wae sing ditampilake kanthi wektu.

November 29, 2017
Pakar Semalat Saka Islamabad: Cara Blokir Referensi Hantu Darodar
Reply