Back to Question Center
0

Pakar Semalat Saka Islamabad: Apa Spam Referrer lan Cara Ngilangake Iku?

1 answers:

Sohail Sadiq, spesialis saka Semalt , njamin yen bisa ngalahake referer, spam lan crawler spam ing akun Google Analytics, nanging sampeyan kudu ngerti apa referrer, crawler, lan spam hantu carane sampeyan bisa nyaring.

Apa referrer spam?

Yen sampeyan ndeleng spam panuntun sing dilacak ing akun Google Analytics, sampeyan kudu njupuk tindakan sanalika bisa. Yen ora, bakal nggawe pranala bali menyang situs web dhewe utawa bakal ngurangi peringkat situs ing asil mesin telusur . Ing skala gedhe, ora masalah abot nanging ing skala cilik, bakal ngirim ratusan nganti ewu kunjungan palsu menyang situs lan bakal mbuang data Google Analytics. Spam pan referrer biasane teka saka situs web kaya darodar.com, get-free-traffic-now.com, lan free-share-buttons.com. Sampeyan bakal weruh yen situs iki ngasilake 0:00 detik ngginakaken situs sampeyan lan tingkat bouncing 100%.

Apa Ghost Spam?

Spam hantu cenderung ngambah data pengunjung tanpa ngunjungi kaca web. Bakal dikorek saka situs kasebut lan diarahake menyang akun Google Analytics. Sampeyan uga bisa ngarahake sampeyan menyang situs web pihak katelu sing aneh. Spam hantu dumadi ing wangun referrals lan kanthi acak ngurangi pangkat situs sampeyan ing Google, Bing, lan Yahoo. Event-tracking.com minangka situs web sing ngirim spam hantu menyang situs web akeh saben dina..

Apa Crawler Spam?

spam crawler ora neng situs sampeyan nanging ora ana interaksi karo kaca sampeyan. Tujuané kanggo njaluk indeks ing akun Google Analytics lan ngarahake kunjungan kualitas menyang pihak katelu, situs sing ora dingerteni. Spam crawler bisa mbantu nyusup situs sampeyan, nanging ora peduli babagan jajaran search engine sing luwih apik. Spam bisa teka ing sembarang wangun lan ora kudu dilirwak ing sembarang biaya. Nalika sampeyan njaluk spam, sampeyan bisa uga dicet menyang profesional SEO kanggo njaluk nyisihaken. Nalika sampeyan teka ing kono, sampeyan bisa uga diundhuh layanan SEO saka sawetara jinis, bakal dialihake menyang situs asli minangka bagéan saka program afiliasi utawa pungkasan karo virus sawetara Urut.

Carane Aku Mungkasi Spam Referrer?

Langkah kapisan kanggo ngunjungi kaca Setelan ing akun Google Analytics lan klik Ngilangake kabeh hit saka laba-laba lan bot sing dipilih. Sampeyan bisa nggawe filter lan nambah situs web sing curiga kanggo nyingkiri spam referrer. Solusi liyane yaiku nyetel setelan file .htaccess.

Carane Aku Stop Spam Kudus?

Cara paling apik lan paling gampang kanggo mungkasi spam hantu yaiku nyiyapake filter ing akun Google Analytics. Kabeh pengunjung rujukan saka situs sampeyan bisa dipérang dadi kategori sing beda, lan sampeyan bisa nggawe filter kanggo kabeh kategori kasebut kanthi kapisah. Minangka spam hantu alam acak lan ora bakal ngirim data duff menyang akun Google Analytics, dadi sampeyan kudu mblokir liwat file .htaccess utawa ing level server.

Carane Aku Mungkasi Spam Crawler?

Minangka crawler spam bener ngunjungi situs web sampeyan, sampeyan bisa nambah jeneng domain ing filter Google Analytics lan njaluk diblokir. Ana macem-macem domain, lan daftar terus berkembang saben dina. Simoahava.com/spamfilter iku spam crawler sing kudu dilarang ing akun Google Analytics. Searchcommander.com minangka situs sing sejen sing melu ngirim spam crawler menyang pangguna.

November 29, 2017
Pakar Semalat Saka Islamabad: Apa Spam Referrer lan Cara Ngilangake Iku?
Reply