Back to Question Center
0

Pakar Semalat Islamabad: Tips Ngenani Spam Referrer Ing Google Analytics

1 answers:

spam referrer digawe dening crawler, laba-laba, lan bot kanthi tujuan narik sampeyan menyang situs rujukan lan njaluk sampeyan tuku produk online. Iki spam target analytics situs stat lan wis thukul. A spam panuntun anyar sing diluncurake yaiku link.zhihu.com. Yen sampeyan ngunjungi URL iki utawa sing padha, sampeyan bakal dialihake menyang kaca manawa spammers pengin sampeyan tuku produk utawa nganyari konten online.

Asring spam referrer yakuwi kanggo ngembangake virus lan malware ing internet, lan sampeyan kudu ati-ati nalika ngunjungi tautan spam lan browsing online. Priksa manawa sampeyan bisa nyingkirake akun Google Analytics kasebut. Sampeyan bisa uga mikir yen spam panuntun iku ora aman amarga nambah lalu lintas menyang situs web sampeyan, nanging sampeyan salah. Bot lan temonggo ngasilake jenis lalu lintas iki, lan hit sing ditampa ora nyata. Ketoke, bakal nambah tingkat bouncing lan wektu sing dihabiskan ing situs web sampeyan iku nol kaloro. Lalu lintas hantu ora bakal nggawa asil positif lan bakal ngalami data Google Analytics. Gumantung marang referrer spam minangka strategi SEO kupluk ireng lan digunakake dening perusahaan sing ora sah lan panyedhiya layanan.

A leading expert saka Semalt , Sohail Sadiq, nerangake kene carane ngenali referrer spam

Ana sawetara cara kanggo ngenali spam referrer ing akun Google Analytics, kayata:

  • Yen sampeyan ora duwe basa diterapake ing data analytics lan nggunakake liyane soko kanggo njlèntrèhaké situs sampeyan.
  • Yen jeneng host wis dibukak dening kedhaftar ora dingerteni meh saben dina.
  • Yen sampeyan duwe URL ngubungake kaya darodar.com, lan free-website-buttons.com.
  • Yen situs kasebut dilanggar spam Rusia lan hacker ngancam sampeyan nyolong informasi kertu kredit utawa kredit..

Cara kanggo mblokir spam referrer ing Google Analytics

Ana macem-macem cara kanggo nyegah spam referrer ing akun Google Analytics. Kaping pisanan yaiku nggunakake saringan lan sing liya kanggo mblokir kabeh.

Filter-filter minangka cara sing gampang kanggo nolak lalu lintas kualitas sing alus ing lapuran. Padha gampang nggawe, lan referral ora bakal direkam yen sampeyan wis nambah situs web sing curiga menyang filter sampeyan.

Sampeyan bisa ngowahi berkas .htaccess nganggo kode iki:

#Stop Referral Spam

RewriteCond% {HTTP_REFERER} exampleI \ .com [NC, OR]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} exampleII \ .com [NC, OR]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} darodar \ .com [NC, OR]

RewriteRule. * РІР [F]

Kode iki kudu diselehake bebarengan karo URL sing pengin dibusak. Sampeyan uga bisa nyalin lan masang baris "RewriteCond" kanggo kabeh URL sing sampeyan pengin diblokir ing akun Google Analytics.

Gunakake filter kanggo mblokir referral janjimu

Iku bener sing mblokir liwat file .htaccess gampang, nanging paling spammers cukup pinter ora supaya kelakon. Ing kahanan kaya mengkono, sampeyan bisa nggunakake saringan kanggo mblokir referral janjimu. Ana sawetara tutorial kanggo njaluk inspirasi saka. Bab pisanan sing kudu dilakoni yaiku nyaring lalu lintas analytics kanthi jeneng host. Paus referral lan referrer spam muncul minangka jeneng host sing ora bener ing akun Google Analytics. Sampeyan kudu nemokake lokasi kasebut lan mblokir saka bagean Admin. Priksa manawa sampeyan wis diblokir kabeh situs web sing curiga lan rujukan hantu nggunakake metode iki.

November 29, 2017
Pakar Semalat Islamabad: Tips Ngenani Spam Referrer Ing Google Analytics
Reply