Back to Question Center
0

Pakar Semalat Islamabad Pakaryan Panuntun Kanggo Ngilangi Spam Referrer Ing Google Analytics

1 answers:

Macem-macem forum, blog, lan situs web sing surem dening masalah spam referensi ing Google Analytics. Spam referral utawa spam referrer iku lalu lintas palsu sing muncul ing akun Google Analytics lan berpura-pura dadi pangguna nyata. Ing sak klebatan, sampeyan bakal aran wong nyata ngunjungi kaca web, nanging tingkat bouncing tansah 100%.

Yen sampeyan wis mirsani akun Google Analytics, sampeyan bakal bisa ndeleng sing spam panuntun wis nyerang akun karo malware, virus, lan pangalihan pangalihan. Sawetara wong pengin sampeyan tuku produk Amazon, lan sing liyane ngarah nggawe pranala bali menyang situs web dhewe. Sawetara pelanggar paling gedhe sing bisa ngrusak situs sampeyan minangka situs web, lan tombol-kanggo-situs web. Yen sampeyan ndeleng lalu lintas referrer saka domain kasebut, sampeyan kudu yakin yen spam lan kudu disisihake sanalika bisa.

Kanggo nindakake iki, tindakake tips sing kasebut ing artikel kasebut dening Sohail Sadiq, ahli terkemuka saka Semalt .

Kadospundi tumindak referrer spam?

Various webmasters yakin yen sesi kasebut kadhaptar ing akun Google Analytics, tegese wong wis ngunjungi situs. Paling asring, robot lan spam ngunjungi situs lan kunjungan sing dicathet dening Google Analytics. Padha ninggalake kaca web sampeyan ing wektu sing padha, lan tingkat bouncing tansah dhuwur. Google Analytics gumantung ing browser kanggo nglakokke sawetara kode JavaScript sing nggawe panjaluk HTTP menyang server, sing bakal ndaftarake hit ing situs sampeyan lan bakal nggawe cookie ing browser pangguna. Nanging, panjaluk HTTP bisa dikirim dening piranti sing disambungake menyang internet, lan hit bakal dicathet ing akun Google Analytics.

Carane ndandani spam referrer

Saiki yen sampeyan ngerti cara kerjane spam, sampeyan bisa ngatasi kanthi gampang..Pindhah menyang akun Google Analytics lan nggawe filter ing kene. Gunakake filter menyang kabeh situs web sing curiga lan ngilangi lalu lintas saka sing dimaksud. Cara iki ora bisa digunakake yen situs web kasebut wis mlebu ing kolom Sumber Kampanye. Ing kahanan kuwi, sampeyan bisa ngilangi kunjungan saka Referral Exclusion List akun Google Analytics. Cara liyane iku kanthi nyetel setelan file .htaccess. Gunakake fitur nyaring-bot saka akun Google Analytics, lan sampeyan bisa ngilangi wilayah geografis sing tanggung jawab kanggo spam lan kiriman kualitas sing cendhak.

Solusi sing digunakake

Saiki, solusi sing paling apik lan paling dipercaya yaiku kanggo nerapake filter tingkat tampilan kanggo ora kalebu spam ngubungake. Sampeyan uga bisa nggawe filter lan segmen canggih kanggo njamin keamanan situs sampeyan ing internet. Kanthi cara iki, sampeyan bisa mblokir kabeh situs web sing curiga lan ngirim nglebokake kode ing ngisor iki menyang file .htaccess saka situs kanggo ngoptimalake pangayoman.

darodar \. | Buttonsfor. *? Website | blackhatworth | ilovevitaly | prodvigator | cenokos \. | Ranksonic \. | Adcash \. | (Free | share | social). *? Button? \. | Hulfingtonpost \. | gratis. * lalu lintas | tuku-murah-online | -seo | seo- | video (s)? - kanggo | amazon

Sisih paling apik yaiku yen kode iki bisa diowahi adhedhasar situs web sing pengin diblokir ing akun Google Analytics. Yen sampeyan nampa ton kunjungan lan sampeyan ora netepi SEO topi putih, sampeyan kudu mungkasi maksud jahat kanggo nambah peringkat situs ing asil panelusuran .

November 29, 2017
Pakar Semalat Islamabad Pakaryan Panuntun Kanggo Ngilangi Spam Referrer Ing Google Analytics
Reply