Back to Question Center
0

Pakar Semalat Islamabad Nyedhiyani Tip Kanggo Ndadhangake Spam Referrer

1 answers:

Google Analytics minangka salah sawijining sistem pelacakan sing paling dipercaya lan kuat nganti saiki. Iku bakal mbantu sampeyan ngawasi kualitas lalu lintas lan nambah kesempatan kanggo entuk akeh ing internet. Sayange, taktik teduh sing digunakake dening peretas lan spammer yaiku spam referer. Padha tuju trick karo akun Google Analytics, lan tingkat bouncing situs sampeyan tambah.

Apa sampeyan dadi webmaster, pemasar konten, profesional SEO, utawa blogger, sampeyan kudu sinau babagan tips saka Sohail Sadiq, pakar paling apik Semalt

Apa Spam Referrer?

Spam pan referrer iku jinis isi sing aneh sing muncul ing akun Google Analytics, lan mung webmaster bisa ndeleng. Spam panuduh bener minangka lalu lintas palsu lan kompromi kualitas kunjungan sampeyan. Iku ngunjungi situs nanging tingkat bouncing lan wektu ngginakaken ing kaca sing ora kaduga. A referrer minangka link sing manawa spammer dituduhake liwat header HTTP nalika browser web navigasikan saka siji kaca menyang situs liyane. Akun Google Analytics bakal nglacak informasi iki lan bakal nuduhake munggah minangka kunjungan langsung, sing bener apik kanggo apa-apa.

Tip kanggo ngatasi spam referer:

Ana sawetara cara kanggo nangani spam referrer ing akun Google Analytics Panjenengan Sawetara bab utama sing kudu sampeyan eling diterangake ing ngisor iki.

Tip # 1: Referrer Spam in Piwik:

Ing Piwik, para ahli wiwit nggarap panyunting spam sasi kepungkur. Yen sampeyan nggunakake Piwik, penting kanggo tetep nganyari layanan iki, lan sampeyan ora kudu nelusur situs web ora dingerteni kanthi biaya apa wae. Kanthi layanan iki, bakal gampang sampeyan ngilangi spam referrer saka lapuran Google Analytics lan sampeyan bisa netepake tanggal sing wis dianyari. Yen sampeyan nemtokake situs web curiga ing stat Google Analytics, sampeyan kudu nambahake dhaptar ireng Piwik sanalika bisa. Yen spammer anyar muncul saben dina, sampeyan bisa nambah kabeh mau menyang daftar ireng Piwik lan bisa ningkatake kualitas lalu lintas web.

Tip # 2: Spam Referrer ing akun Google Analytics Panjenengan:

Google Analytics ora kurban pangreksan spam, nanging sampeyan bisa nggawe filter kanthi manual kanggo njamin keamanan lan keamanan situs sampeyan. Kanggo nggawe filter ing Google Analytics, sampeyan kudu pindhah menyang tab Admin lan klik ing kabeh Filter Kabeh pilihan. Kene, sampeyan kudu nggawe filter khusus anyar sing ngilangi spam referrer adhedhasar setelan sampeyan. Ing bagian Filter Pola, sampeyan bisa ngetik kabeh domain spam lan njaluk supaya ilang ing sawetara detik. Sisih paling apik saka technique iki yaiku sampeyan bisa ngilangi sembarang link spam referrer lan ora perlu nggunakake piranti apa wae khusus. Malah nalika sampeyan nampa sawetara panjaluk saka spammer, sampeyan bisa nggawe saringan akeh lan ngilangi kabeh kanggo nambah statistik analytics.

Final pikirane:

Yen sampeyan pengin supaya sawetara spammer sawayah-wayah, loro tips ing ndhuwur bakal paling apik kanggo sampeyan. Kaping pisanan, sampeyan kudu ngembangake sawetara pemahaman apa spam ngubungake lan carane ngakibatke akun Google Analytics. Sampeyan uga bisa nglindhungi situs sampeyan kanthi ngganti setelan file .htaccess, nanging kuwi opsional.

November 29, 2017
Pakar Semalat Islamabad Nyedhiyani Tip Kanggo Ndadhangake Spam Referrer
Reply