Back to Question Center
0

Pakar Semalat Islamabad Ngeset Google Analytics Kanggo Ngilangi Referrer Hantu

1 answers:

Spam ing Google Analytics wis dadi masalah serius. Amarga banjir saka spam ngubungake saka situs diwasa lan tombol sosial, webmaster wis dadi kewalahan dening kabeh filter sing disusun kanggo ngatur data ora ana guna sing ditampa situs kasebut. Ora perlu panik amarga nyetel Google Analytics kanggo ndhelikake spam referrer cukup gampang. Nanging dhisik, sampeyan kudu ngerti cara spam referrer bisa dianggo.

Yen sampeyan pengin manungsa ngunjungi situs sampeyan lan sadar babagan kualitas lalu lintas, sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo teknik topi putih.

Pakaryan paling dhuwur saka Semalt , Sohail Sadiq, nyedhiyakake praktik sing ngemot ing kene.

Ora bisa dilakoni kanggo sapa wae ngilangi spam referrer kaya ngundhuh statistik lan ngrusak peringkat situs sampeyan. Mulane sampeyan kudu nyopot saka akun Google Analytics sanalika bisa. Darodar.com, priceg.com, iloveVitaly.com, hulfingtonpost.com, lan blackhatworth.com minangka referrer sing paling umum sing nyebabake frustrasi kanggo pangguna Google Analytics.

Yen sampeyan ngelingi lonjakan ing lalu lintas ing laporan Google Analytics, reaksi cepet sampeyan bisa dadi penake. Nanging sampeyan kudu kuwatir bab kualitas lalu lintas lan tingkat bouncing saka situs sampeyan. Kemungkinan sing spam referrer bakal ngunjungi situs sampeyan kanthi 100% tingkat bouncing lan wektu sing didol ing situs sampeyan iku nol kaloro. Sadurunge nganggep apa-apa, sampeyan kudu takon dhewe "manawa lalu lintas iki dipercaya utawa ora." Yen ora, sampeyan kudu njupuk langkah kanggo nyingkirake spammer. Kanggo nggoleki, ngerteni asal saka kiriman sampeyan. Pindhah menyang Akuisisi> Kabeh Lalu Lintas> bagean Referrals lan mriksa sumber lalu lintas..Nyoba kanggo ngira-ngira ing ngendi wae kunjungan kasebut.

Beboyoan serius saka referral yaiku yen sampeyan nggunakake intelijen situs web lan ningkatake tingkat bouncing, nggayuh peringkat search engine peringkat ing dina.

Solusi kanggo masalah iki

Yen sampeyan ngeklik link HulfingtonPost.com utawa link spam liyane, sampeyan kudu nutup browser web sampeyan sanalika bisa. Banjur sampeyan bisa mbukak maneh lan mbusak cookie lan riwayat kanggo njamin keamanan sampeyan. Iku worth ngerti yen macem-macem jinis spam bisa ditangani karo macem-macem cara. Sawetara wong wis dibahas ing ngisor iki.

Creepy Crawler

Iku gumregah babagan web lan njupuk informasi kanggo menehi saran dhewe. Nindakake macem-macem tugas kanthi ngeklik pranala lan ngundang sampeyan ngeklik pranala curiga. Umume uga saka alamat IP sing beda, lan sampeyan ora bisa mblokir lalu lintas kanthi ora kalebu IP ing akun Google Analytics. Nanging, sampeyan bisa mblokir ing file .htaccess.

Pandu

A rujukan referral ora neng situs sampeyan. Conto paling umum yaiku darodar.com lan ilovevitaly.co. Sampeyan bisa uga mikir ngganti berkas .htaccess, nanging ora bakal entuk manfaat lan ora ana gunane amarga referensi hantu cukup kuat kanggo nangani. Sampeyan ora bisa mblokir kunjungan-kunjungan kanthi wutuh, nanging sampeyan bisa nyimpen trek kasebut ing akun Google Analytics. Padha dianggep gagal mangerteni pelacakan Google lan nggunakake ID pelacakan acak kanggo nindakake tugas. Kemungkinan sing ID panjenengan dilacak lan kacathet dening spam ngubungake, lan saiki kunjungan rujukan dituduhake ing laporan Google Analytics. Sampeyan kudu nggunakake filter kanggo nyegah spam lan nambah situs web sing curiga ing dhaptar Pangalihan Referral.

November 29, 2017
Pakar Semalat Islamabad Ngeset Google Analytics Kanggo Ngilangi Referrer Hantu
Reply