Back to Question Center
0

Pakar Semalat Islamabad Nerangake Apa Do With Spam Referrer Ing Panjenengan Google Analytics

1 answers:

Kanggo pamilik situs web sing paling akeh, lalu lintas spam referer sing dadi masalah utama sing nggayuh metrik kiriman. Ing Google Analytics, sawetara tokoh lalu lintas bisa muncul nanging ora nggambarake dashboard situs web. Ing kasus kasebut, ana kesempatan dhuwur yen kunjungan web kasebut ora asal saka pengunjung manungsa nanging komputer "zombie". Lintas saka bot lan botnet ngurangi akurasi teknik pemasaran digital kayata SEO lan marketing konten.

Sohail Sadiq, ahli terkemuka saka Semalt , nyedhiyakake ing artikel sawetara masalah praktis sing bakal dipikirake.

Bot lan Kunjungan web manungsa

Ing sawetara kasus ing ndhuwur, bisa uga ana wektu situs web anyar bisa miwiti arus lalu lintas saka sawetara domain umum. Ing kasus kasebut, aja ngrayakake kamenangan kaya iki amarga rencana botnet gedhe. 50% saka lalu lintas web donya teka saka bot. Bot gampang banget kanggo nggunakake ing sawetara situs web kanggo tujuan dhasar. Bots uga mbantu mesin telusur jaringan lan kaca indeks situs liyane sing dimaksudkan kanggo teknik optimasi kaya marketing content .

Ora kabeh crawler web sing ala, kayata situs web kaya PayPal lan Google gumantung ing bot kanggo nglakokne sawetara aspek kritis sing dienggo aktivitase.Bot mbentuk sawetara crawler web search engine kanggo nggawe wigati banget ing pribadi asil panelusuran. Bot migunani mbiyantu para panganggo situs web ningkatake pengalaman panganggo saka akeh wong sing nggunakake.

Ing kasus liyane, wong nggunakake bot kanggo nindakake serangan web ala ing macem-macem aspek ing situs web. Padha trick sistem mesin telusur kanggo nguberake pemilik website babagan jumlah pengunjung sing teka ing situs kasebut. Spam panuduh bisa teka kanthi cara sing beda-beda. Sawetara macem-macem formulir sing referrer spam ana ing artikel iki.

Jinis referrer spam

Nalika nerangake babagan njelasake referer spam, penting kanggo nyakup spam referer kaya ing konteks. Ing kasus-kasus kasebut, jenis spam kasebut dumadi ing rong cara:

Spam panuduh

Iki bisa ngarahake kunjungan web menyang situs web sampeyan, nanging padha ora bisa nggambarake ing dashboard situs sampeyan. Menapa malih, kedadosan metrik analytics Google, skenario ingkang saged ngganggu strategi internet marketing wonten ing papan.

Spanduk hantu

Jinis spam iki bisa ndadekake kunjungan web sing bisa utawa ora nggambarake ing tokoh dashboard situs web sampeyan. Ing kasus iki, domain sing nuduhake kunjungan web palsu nyoba palsu informasi Google Analytics tampilan.

Teknik spam referrer nggawe botnet kanggo nggawe kunjungan web sing bola-bali menyang server nggunakake situs web kasebut. Ing kasus-kasus sing paling umum, wong-wong sing nyerang serangan jahat ngupaya nambah peringkat situs ing SERPs ing pirang-pirang halaman. Ing kasus liyane, wong nyoba ngasilake pendapatan saka nglakoni pambrontakan kasebut.

Kesimpulan

Spam pan referrer masalah gedhe sing bisa nyolong GA kanthi akeh cara. Umpamane, tambah lalu lintas saka bot rujukan ngurangi akurasi data lan uga kualitas lalu lintas. Wektu lan rating engagement ing situs web sampeyan dadi kurang. Penting kanggo mbusak spam ngubungake kanggo nambah wektu engagement situs.

November 29, 2017
Pakar Semalat Islamabad Nerangake Apa Do With Spam Referrer Ing Panjenengan Google Analytics
Reply